Η Tallulah Willis, κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis, αρραβωνιάστηκε!

instagram/@buuski

 Η Tallulah Willis επισήμως αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της Dillon Buss!

Η 27χρονη κόρη του Bruce Willis της Demi Moore ανακοίνωσε πρόσφατα τα χαρμόσυνα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με μία συγκινητική φωτογραφία από τη στιγμή της πρότασης.

View this post on Instagram

A post shared by tallulah (@buuski)

Στην εικόνα φαίνεται το ζευγάρι στον κήπο του σπιτιού τους, με τον Buss γονατιστό και την Willis φανερά ξαφνιασμένη να λέει το ναι! Στο caption της μάλιστα έγραψε “με απόλυτη βεβαιότητα”.

Στο επόμενο post της ανέβασε ένα βίντεο, όπου επιδεικνύει το εντυπωσιακό της δαχτυλίδι. “Τα χέρια μου ακόμα τρέμουν”, έγραψε η μέλλουσα νύφη, ενώ παρουσίαζε το emerald cut μονόπετρό της με τη χρυσή βέρα της σχεδιάστριας Karina Noel.

View this post on Instagram

A post shared by tallulah (@buuski)

Ο Dillion Buss μοιράστηκε επίσης με τους ακολούθους του φωτογραφικό υλικό, όπως και οι αδερφές της, οι οποίες φαίνεται να είναι πολύ ενθουσιασμένες για το νέο μέλος στην οικογένειά τους! 

Οι διάσημοι γονείς της Tallulah δεν έχουν κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο σχετικά με τον μελλοντικό γάμο της κόρης τους, ωστόσο το αγαπημένο ζευγάρι έχει δεχθεί πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης από χιλιάδες φίλους τις τελευταίες ημέρες.

Από τη Μαρία Ασλανίδη