Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σας αποκαλύπτει το μυστικό της καλλίγραμμης σιλουέτας της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγο μόνο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης της, έχει χάσει όλα τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και η σιλουέτα της είναι πιο καλλίγραμμη από ποτέ.

«Πήρα οχτώ κιλά και μου έχουν μείνει τα δύο. Είμαι σε καλή φάση όμως. Δεν αγχώνομαι. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πρόσεχα πάρα πολύ. Δεν κάνω ούτε δίαιτα ούτε διατροφή», δήλωσε στο Εγώ.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Αποφεύγω τα τηγανητά και τα πολύ βαριά φαγητά το βράδυ. Δύο φορές την εβδομάδα μου επιτρέπω ένα γλυκό, όχι συχνότερα. Πίνω αρκετό νερό. Ούτως ή άλλως, με δύο παιδιά εκ των πραγμάτων τρέχω συνεχώς».

Η ίδια αγαπάει πολύ τις μικρές της ατέλειες και δεν φανταζόταν πως θα έμενε τόσο καιρό χωρίς να κάνει γυμναστική, μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειές της των τελευταίων χρόνων.

«Δεν σας κρύβω ότι ο Θέμης, όταν με έβλεπε με λίγα κιλά παραπάνω στις εγκυμοσύνες, μου έλεγε ότι του άρεσα πολύ. Έχω κυτταρίτιδα όπως όλες οι κοπέλες. Δεν θα ισχυριστώ ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα μου αρέσει το είδωλό μου στον καθρέφτη, απλώς πια είμαι πιο χαλαρή. Δεν έχω τον καημό της τελειότητας».