Η Σοφία Καρβέλα μας δείχνει πόσο πολύ διασκεδάζει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της: Δείτε την με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Σοφία Καρβέλα διανύει ξανά μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της Θανάσης Πανουριάς φαίνονται πολύ χαρούμενοι που η οικογένειά τους θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Η Σοφία Καρβέλα συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες στα social media που δείχνει την κοιλίτσα της, εξάλλου αυτό ήταν το μέσο που έκανε γνωστή την είδηση, και δείχνει επίσης πως το να είσαι έγκυος δεν αποτελεί πρόβλημα, μπορείς να χαίρεσαι τη ζωή και να διακωμωδείς τα κιλά και την… κοιλιά. Δεδομένου πάντα πως μια γυναίκα έχει μια καλή εγκυμοσύνη.

Η κόρη της Άννας Βίσση, λοιπόν, πριν δύο ημέρες μοιράστηκε ακόμη μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η συγκεκριμένη φωτογραφία που φαίνεται να έχει τραβηχτεί σε κάποιο στούντιο φωτογράφησης δείχνει τη Σοφία Καρβέλα να σκύβει και σπρώχνει μια κοπέλα που κρατάει πολλά ρούχα, με την κοιλίτσα της να είναι πλέον εμφανής.

Σε λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα θα κρατάει στα χέρια της το δεύτερο παιδάκι της και το μόνο σίγουρο είναι πως η εγκυμοσύνη της πάει πολύ!

sofia karvelaΔιαβάστε επίσης:

Σοφία Καρβέλα: Το γενέθλιο πάρτι που ετοίμασε για τον μπαμπά Θανάση Πανουργιά

Σοφία Καρβέλα: Τα νέα φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον Καρβέλα junior

Σοφία Καρβέλα: Μας δείχνει το προσωπάκι του Νικόλα junior