Η Σίσσυ Χρηστίδου με μαγιό μοιάζει με μοντέλο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ίσως η αγαπημένη μας Ελληνίδα celebrity. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά κυρίως ξεχωρίζει για το πηγαίο χιούμορ και την ακομπλεξάριστη προσωπικότητά της. Η Σίσσυ είναι από τις λίγες γυναίκες στη σόουμπιζ που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη τους με τα κιλά και την συνεχή προσπάθεια να χάσουν ή να διατηρήσουν το βάρος τους. Και ποια δεν μπορεί να ταυτιστεί με αυτό; Εμείς πάντως μπορούμε και για αυτό εκτιμούμε ακόμα περισσότερο το γεγονός πως εξομολογείται δημόσια οτιδήποτε έχει να κάνει με τα κιλά και το σώμα.

Πριν χρόνια, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης, η Σίσσυ πήρε πολλά κιλά, τα οποία δυσκολεύτηκε πολύ να χάσει μέσα στα επόμενα χρόνια. Αλλά να που τα κατάφερε και τώρα έχει μία αξιοζήλευτη σιλουέτα που κυκλοφορεί γεμάτη αυτοπεποίθηση με μαγιό δίπλα στην πισίνα.

Δεν ξέρουμε ακριβώς τι δίαιτα και/ή τι γυμναστική ακολούθησε για να αποκτήσει αυτό το κορμί, αλλά πολύ θα θέλαμε να μάθουμε, αφού τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. That said, η Σίσσυ είναι η πιο όμορφη παρουσία της εγχώριας σόουμπιζ και με αυτό το πρόσωπο θα έδειχνε κούκλα ακόμα κι αν επέλεγε να μην ξανακάνει δίαιτα ποτέ!

Δείτε μερικές από τις πρόσφατες εμφανίσεις με μαγιό και ετοιμαστείτε να πείτε wow!

Bonjour ☀️ Get that black see through monokini you deserve 😉 @sissychristidoucom • product code: 0910019

A post shared by Sissy Christidou (@sissychristidou) on

Swimsuit το Gorgoni ??‍♀️ @sissychristidoucom

A post shared by Sissy Christidou (@sissychristidou) on

“Take all the rules away. How can we live if we don’t change?” #Beyonce #Leopard #Swimsuit #NewBaby @sissychristidoucom Get it online now! Product code: 0910020

A post shared by Sissy Christidou (@sissychristidou) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram