Η σύντροφος της κόρης του Alec Baldwin και της Kim Basinger μίλησε για τη σχέση τους

Η Ireland Baldwin ή αλλιώς η κόρη του Alec Baldwin και Kim Basinger εδώ και τέσσερις είναι ζευγάρι όχι με κάποιο αγόρι της ηλικίας της αλλά με μία τραγουδίστρια που ακούει στο όνομα Angel Haze.

Η 22χρονη σύντροφος της Ireland σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε μεγάλη εφημερίδα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον δεσμό της με την 18χρονη θυγατέρα των πασίγνωστων ηθοποιών. Η δεσποινίς Haze δήλωσε αρχικά για την σχέση και γνωριμία τους: «Η αγάπη δεν καθορίζεται από το φύλο. Η σχέση μας εξελίσσεται καλά. Γνωριστήκαμε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Ήξερα πολύ καλά έναν ξάδελφό της. Καταλήξαμε να κάνουμε στενή παρέα μετά από λίγους μήνες και τότε…».

Και από τότε οι δυο τους τροφοδοτούν συνεχώς τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram κατακλύζοντάς τους με φωτογραφίες σε τρυφερές περιπτύξεις. Όσο για την άποψη της Angel για τα media και το πώς έχουν διαχειριστεί την σχέση της; Η ίδια τοποθετήθηκε: «Δεν ξέρω πως παίζεται το παιχνίδι των σχέσεων στα media αλλά όλοι μας αναφέρουν ως “κολλητές φίλες” ή “φίλες για μια ζωή”. Όμως εμείς κοιμόμαστε μαζί. Και οι φίλοι δεν κοιμούνται μαζί. Είναι αστείο. Ποτέ δεν έχω κοιμηθεί με τους φίλους μου».

Η Haze πρόσθεσε επίσης πως η Αμερική δεν είναι έτοιμη για να δεχθεί ακόμη ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι διαφορετικού χρώματος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ένα διαφυλετικό gay ζευγάρι θεωρείται παράξενο αυτή τη στιγμή στην χώρα μου».  

Διαβάστε ακόμη: 

Η κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin μας συστήνει τη σύντροφό της

Μήπως αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad