Η σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της Britney Spears
Instagram @army.britneyspears

Η δικαστική μάχη της Britney Spears έχει κινητοποιήσει αμέτρητους ανθρώπους σε ολόκληρη την υφήλιο, ώστε να τη βοηθήσουν. Το κίνημα #freeBritney εξαπλώνεται διαρκώς και καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες να σταματήσει η τυραννική κηδεμονία του πατέρα της. Τώρα λοιπόν πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό βήμα προς την επίλυση του ζητήματος και την ολοκληρωτική ελευθερία της 39χρονης τραγουδίστριας.

Η σημαντική δικαστική νίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard


Σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις, η κατάθεση της Spears στο δικαστήριο πριν από μερικούς μήνες, συγκίνησε την πλειοψηφία. Είχε μιλήσει τότε για την κακοποίηση που έχει υποστεί τα τελευταία 13 χρόνια από τον πατέρα της, καθώς και τους εξωφρενικούς περιορισμούς που της έχει επιβάλλει. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να βαίνουν προς το καλύτερο: ο Jamie Spears δέχεται να αποχωρίσει από την κηδεμονία της. Η κατάσταση βέβαια δεν είναι τόσο απλή, αφού συμφώνησε σε αυτή την αλλαγή μόνο υπό συγκεκριμένους όρους.

Paris Hilton: Έκανε πάρτι για την πρεμιέρα της νέας της σειράς στο Netflix

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)


Αναλυτικότερα, δήλωσε ότι θα απομακρυνθεί από τη θέση του ως κηδεμόνας της κόρης του, μέχρι να οριστεί ένας νέος αντικαταστάτης του και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Μολονότι νομικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να αποσυρθεί, αποφάσισε ο ίδιος να κάνει αυτό το βήμα με δική του βούληση. Δεν επιθυμεί η διαμάχη με την κόρη του να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Επιπρόσθετα, δεν θέλει να συνεχίσει να βλέπει τη Britney να υποφέρει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)


Παρά την ξαφνική αποχώρηση του Jamie από την επιτροπή της κηδεμονίας, ο νέος δικηγόρος της Britney Spears δήλωσε ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη. Η έρευνα για κακομεταχείριση και κατάχρηση της εξουσίας – για τα οποία τον κατηγόρησε η κόρη του – θα εξακολουθήσει να διεξάγεται προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια οριστικά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα