Η σημαντική δικαστική νίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard
@johnnydeppoffical__

Η περίπλοκη σχέση του Johnny Depp με την Amber Heard ξεκίνησε το 2009. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “The Rum Diary” και πολύ γρήγορα ξεκίνησε ο θυελλώδης δεσμός τους. Το 2015 παντρεύτηκαν και όλος ο κόσμος θεωρούσε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Ένα χρόνο ωστόσο αργότερα άρχισε μια μακροχρόνια δικαστική περιπέτεια μεταξύ τους, λόγω του ισχυρισμού της Heard για κακοποίηση.

Pink: Υποστηρίζει τις αθλήτριες που διαμαρτυρήθηκαν για τον σεξισμό που βιώνουν

Ύστερα από πέντε χρόνια, γεμάτα δυσκολίες και αντίξοες συνθήκες, ο Johnny Depp πέτυχε την πρώτη του νίκη στο δικαστήριο. Συγκεκριμένα, η Amber Heard είχε δηλώσει ότι έδωσε μέρος της αποζημίωσης του διαζυγίου για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η ίδια είχε ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να κρατήσει τα χρήματα από την υπόθεση του διαζυγίου τους. Ως αποτέλεσμα, τα δώρισε στο Νοσοκομείο Παίδων στο Los Angeles, καθώς και στην Αμερικανική Ένωση για τις Πολιτικές Ελευθερίες.

Η Scarlett Johansson μήνυσε την Disney για την streaming κυκλοφορία της «Black Widow»

Ωστόσο, ο Depp δεν πίστεψε ότι η πρώην σύζυγός του λέει την αλήθεια. Οι δικηγόροι του έτσι κατέθεσαν αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ώστε να παραδοθούν τα έγγραφα-αποδείξεις. Ήθελαν λοιπόν να σιγουρευτούν ότι η Heard έκανε πραγματικά τη δωρεά. Η απόφαση του δικαστή εν τέλει αθώωσε τον Johnny Depp. Επομένως, η Αμερικανική Ένωση για τις Πολιτικές Ελευθερίες απέδειξε ότι είχε δίκιο σχετικά με τις κατηγορίες του απέναντι στην Amber.

O Wentworth Miller αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με αυτισμό

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα