Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για το θάνατο της μητέρας του: «Γιατί Θεέ μου;»

Ο Νίκος Μουτσινάς περνά δύσκολες στιγμές τους τελευταίους μήνες, μετά την απρόσμενη απώλεια της μητέρας του, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Ο παρουσιαστής -ο οποίος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής- δε μπορεί να ξεπεράσει το θάνατο του πιο αγαπημένου του προσώπου και σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα εξομολογείται:

«Όσον αφορά στο θάνατο της μητέρας μου ήταν σαν να μου έφεραν ένα αυτοκίνητο στο κεφάλι. Έγινε ξαφνικά, απρογραμμάτιστα, από το πουθενά -γιατί, Θεέ μου; Δεν είμαι ακόμα σε θέση να το καταλάβω. Ο θάνατός της σίγουρα μου έδειξε τι είναι σημαντικό στη ζωή και τι όχι. Είναι ασήμαντα τα γύρω-γύρω. Οι δουλειές, η φωτογράφηση, το θέατρο. Ασήμαντα. Εμείς τα κάνουμε σημαντικά για να γεμίσουμε την καθημερινότητά μας. Αλλά υπερβάλλουμε στην καθημερινότητά μας γιατί αλλιώς δεν αντέχουμε να καταλάβουμε τη ματαιότητα της υπόθεσης. Αλλά ούτε πρέπει να φτάσουμε στη ματαιότητα. Το βλέπω τώρα γιατί έχω μια μαύρη πλευρά, είμαι πολύ θλιμμένος. Το ιδανικό είναι το ενδιάμεσο. Το θέμα του θανάτου είναι συνέχεια δίπλα μου. Να μου θυμίζει ότι δεν είναι σημαντικό αυτό, προχώρα. Όλοι έχουμε έναν δρόμο. Στο χέρι μας είναι αν θα τον περπατήσουμε ωραία ή όχι. Και γενικά στη ζωή μου τα πράγματα μου έχουν έρθει καλά. Το έχω κυνηγήσει , το έχω προσπαθήσει, αλλά έχω και τύχη. Δεν είναι εύκολο».