Η Sharon Stone γίνεται 60 ετών (πόσο;) και δεν έχει πειράξει τίποτα πάνω της

H Sharon Stone γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 1958, οπότε σε τρεις ημέρες γίνεται 60 ετών. Πόσο; Έχοντας πλέον κλείσει τέσσερις δεκαετίες στο χώρο, στη μνήμη όλων έχει χαραχτεί ως Catherine Tramell, πίσω στο 1992 όταν και πρωταγωνίστησε στην ταινία «Βασικό Ένστικτο».

sharon stone

Η ηθοποιός και sex symbol της δεκαετίας του ’90 εκτός από μοιραία γυναίκα –εντός και εκτός οθόνης, είναι και πανέξυπνη. Στα 15 της με IQ 154 πήρε υποτροφία ώστε να σπουδάσει δραματικές τέχνες και συγγραφή. Το 2001, έφτασε μία ανάσα από τον θάνατο, καθώς υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και οι γιατροί της έδιναν μόλις 5% πιθανότητες να ζήσει. «Τότε, αναγκάστηκα να αναθεωρήσω τα πάντα στη ζωή μου», είχε δηλώσει η Stone σχετικά. 17 χρόνια μετά την περιπέτεια που είχε, και μία ανάσα πριν γιορτάσει τα 60α γενέθλιά της, η Sharon Stone βρίσκεται στην καλύτερη φάση της και δείχνει να έχει αποδεχθεί το χρόνο που περνά. Δεν έχει υποβληθεί σε καμία αισθητική επέμβαση και δεν κρύβει τις ρυτίδες του προσώπου της ούτε καν με χρήση φίλτρων στο Instagram.

sharon stone

Βέβαια, το να αποδεχτεί ότι μεγαλώνει δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση. «Δεν μου ήταν καθόλου εύκολο. Στη δεκαετία των 40, έπαθα το πρώτο σοκ. Μια μέρα κλείστηκα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έβγαινα από ‘κει αν δεν αποδεχόμουν απόλυτα την εικόνα μου. Πήρα έναν τεράστιο καθρέφτη και παρατηρούσα το πρόσωπο και το σώμα σχολαστικά, κλαίγοντας ασταμάτητα. Μετά είπα στον εαυτό μου: Έχεις αρχίσει σιγά-σιγά να γερνάς. Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις με ποιον ακριβώς τρόπο θέλεις αυτό να γίνει. Έτσι, κατέληξα ότι θέλω να το κάνω όπως μια χορεύτρια. Δηλαδή, να διατηρήσω το κορμί μου με χορό, γιόγκα και stretching», είχε αναφέρει παλαιότερα η ηθοποιός.

(Δείτε το απίστευτο σώμα της παρακάτω!)

On the way to my birthday party.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Εκείνη, με αφορμή τα γενέθλιά της έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις σχετικές αναρτήσεις και να δέχεται ευχές. Εμείς, με αφορμή τα γενέθλιά της, θυμηθήκαμε άλλες έξι γυναίκες που είναι γοητευτικές σαν εκείνη και δεν φοβούνται να γεράσουν ενώ αποδέχονται με τεράστια αυτοπεποίθηση την πρόκληση της ρυτίδας.

Meryl Streep

Meryl-Streep-481x500

Η 69χρονη ηθοποιός όσο μεγαλώνει και αποτυπώνεται ο χρόνος πάνω της τόσο πιο γοητευτική γίνεται. Δεν είναι λίγες οι φορές εξάλλου που μέσω του διαδικτύου προκαλεί τις γυναίκες να αγαπήσουν και εκείνες τον χρόνο.

Jessica Lange

Jessica Lange

Η 65χρονη ηθοποιός είναι η απόδειξη πως όταν μία γυναίκα είναι πραγματικά όμορφη δεν έχει ανάγκη από νυστέρια και πλαστικές επεμβάσεις.

Kate Winslet

kate-winslet-333x500

H 42χρονη ηθοποιός πριν από κάποιους μήνες “ανέβασε” στα social media την εν λόγω φωτογραφία και ξέσπασε κατά των γυναικών που υποβάλλονται σε πλαστικές επεμβάσεις.

Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis

Η 59χρονη ηθοποιός διαθέτει φυσική ομορφιά και το νυστέρι είναι ένας μεγάλος εχθρός της.

Julianne Moore

Julianne moore

Η 57χρονη ηθοποιός είναι τόσο όμορφη που κάθε ρυτίδα πάνω της είναι σαν έργο τέχνης.

Diane Keaton

diane-keaton

Η 72χρονη ηθοποιός είναι με λίγα λόγια σαν το καλό κρασί. Κάθε χρόνο και καλύτερη. Οι ρυτίδες της είναι το “όπλο¨της.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram