Η Selena Gomez μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε: «Έλαβα τη σωστή αγωγή και η ζωή μου άλλαξε ριζικά»

Μέτα από ένα μεγάλο διάλειμμα που έκανε από το χώρο της μουσικής και καθώς ετοιμάζεται για τη κυκλοφορία του καινούργιου της album, η Selena Gomez παραχώρησε στο περιοδικό WSJ μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη όπου μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε και ανέφερε μεταξύ άλλων πόσο πολύ την βοήθησε η φαρμακευτική αγωγή που της έχει χορηγηθεί.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που η τραγουδίστρια μιλά ανοιχτά για το προβλήματα υγείας της, αφού και στο παρελθόν η ίδια, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί ξανά  στις  σκοτεινές περιόδους της ζωής της, ενώ το νοσοκομείο McLean Hospital την είχε βραβεύσει που μιλούσε ανοιχτά για αυτά τα ζητήματα.

[ap-read-more post=”627933″]

«Είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτό είναι κάτι πάνω το οποίο συνεχίζω να δουλεύω. Όμως, αυτή τη στιγμή, αισθάνομαι τόσο δυνατή επειδή έχω αποκτήσει τόσες πολλές γνώσεις γιατί το συμβαίνει στον ψυχισμό μου».  ανέφερε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Όταν ανακάλυψα πως αντιμετώπιζα κάποια προβλήματα ψυχικής υγείας, αισθάνθηκα μια λύτρωση. Συνειδητοποίησα πως υπήρχε τρόπος να βοηθηθώ και ότι υπήρχαν άνθρωποι που μπορούσα να εμπιστευτώ. Έλαβα την σωστή θεραπεία και η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά». ολοκλήρωσε.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα