Η Selena Gomez με νευρικό κλονισμό στο νοσοκομείο

Photo credit: Splash/Ideal

Η Selena Gomez σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο δύο φορές τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Οι πηγές του γνωστού celebrity site αναφέρουν ότι τη δεύτερη φορά εισήχθη με νευρικό κλονισμό και τώρα βρίσκεται σε κλινική αποκατάστασης ψυχικής υγείας.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου η διάσημη pop star είχε αποτανθεί στο κοινό της και πολύ φορτισμένη ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει προσωρινά την παρουσία της στα social media. Λίγες μέρες μετά πήγε στο νοσοκομείο γιατί ανησυχούσε για το χαμηλό επίπεδο των λευκών αιμοσφαιρίων της, δεδομένου ότι λίγους μήνες πριν είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού. Τελικά πήρε εξιτήριο μόνο για να επιστρέψει μερικές μετά που το πρόβλημα υγείας επανήλθε.

Τη δεύτερη φορά ήθελε να φύγει αμέσως, όμως οι γιατροί της είπαν πως δεν μπορούσε. Έγινε έξαλλη, άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να βγάλει τους ορθοστάτες από τα χέρια της. Σύμφωνα με διάφορες πηγές η τραγουδίστρια υπέστη «νευρικό κλονισμό».

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική και λαμβάνει θεραπεία συμπεριφορικού τύπου. Σε παρόμοια θεραπεία έχει υποβληθεί και στο παρελθόν. Ευχόμαστε στην όμορφη τραγουδίστρια που είχε γίνει στόχος αρνητικών σχολίων λόγω του χωρισμού της με τους πρώην συντρόφους της, Justin Bieber και The Weeknd, να αναρρώσει και σύντομα να επιστρέψει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και όσους την αγαπούν.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram