Η Selena Gomez για τον χωρισμό με τον Justin Bieber: «Αισθανόμουν πως είχα κακοποιηθεί συναισθηματικά»
Getty Images

Η Selena Gomez παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό NPR και τη δημοσιογράφο Lulu Garcia-Navarro και μίλησε ανοιχτά για την συναισθηματικά δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν ήταν σε σχέση με τον Justin Bieber.

Αρχικά, η δημοσιογράφος την ρώτησε για την έμπνευση πίσω από το τραγούδι του καινούργιο της album, “Lose You to Love Me” το οποίο φημολογείται πως είχε γραφτεί για τον γνωστό τραγουδιστή.

[ap-read-more post=”627933″]

«Είμαι πολύ περήφανη για αυτό το τραγούδι. Πλέον, έχει ένα διαφορετικό νόημα για μένα, από αυτό που είχε όταν το πρωτοέγραψα. Ένιωθα πως όταν χωρίσαμε δεν σεβάστηκε τη σχέση που είχαμε, και έπρεπε να το αποδεχτώ αυτό, ήξερα όμως πως έπρεπε με κάποιο τρόπο να πω κάποια λόγια που εύχομαι να είχα πει νωρίτερα. Δεν είναι ένα τραγούδι μίσους, είναι ένα τραγούδι που περιγράφει μια όμορφη κατάσταση που βίωσα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος και χαίρομαι που όλο αυτό έχει τελειώσει. Και αισθάνομαι πως είναι ωραίο που το περιέγραψα με αυτόν τον τρόπο, ότι πλέον έχει τελειώσει. Το καταλαβαίνω και το σέβομαι και αυτή τη στιγμή βαδίζω προς ένα καινούργιο μονοπάτι και ανοίγω ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο».

«Αποχαιρέτησες τον Justin Bieber, για τον οποίο υποθέτω πως μιλάς» σχολίασε εκείνη τη στιγμή η Navarro, η οποία στη συνέχεια την ρώτησε αν όταν χώρισαν της ήταν δύσκολο να προχωρήσει παρακάτω στη ζωή της.

«Όχι, γιατί βρήκα δύναμη μέσα από όλο αυτό. Είναι επικίνδυνο να υιοθετείς τη ψυχολογία του θύματος. Δεν είμαι άνθρωπος που δείχνει ασέβεια προς τους άλλους αλλά αισθανόμουν πως κατά κάποιο τρόπο είχα πέσει θύμα κακομεταχείρισης».

[ap-read-more post=”637724″]

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα