Η Scarlett Johansson λέει “ναι” στο bachelor party του αρραβωνιαστικού της…υπό έναν όρο

Τι κι αν οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η οργάνωση ενός bachelor party είναι καθαρά «ανδρική υπόθεση» φαίνεται πως η Scarlett Johansson έρχεται για να καταρρίψει αυτό τον μύθο.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon, «The Tonight Show», και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει κάποιες αντιρρήσεις σχετικά με το ποιος θα οργανώσει το bachelor του αρραβωνιαστικού της, Colin Jost.

Ο Fallon, εκείνη τη στιγμή, της ανέφερε πως τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο συμπρωταγωνιστής του συζύγου της, Michael Che είχε αποκαλύψει στην εκπομπή, Saturday Night Live, πως θα αναλάβει εκείνος να οργανώσει το bachelor, γιατί αν το άφηνε στα χέρια του Jost, σίγουρα θα οργάνωνε κάτι πολύ βαρετό. Ο ίδιος μάλιστα είχε προσθέσει: «Σίγουρα (ο Colin) θα το διοργάνωνε κατά τη διάρκεια της ημέρας και η Scarlett θα ήταν εκεί».

Εκείνη την ώρα, η Johansson απάντησε στο Fallon χιουμοριστικά πως ο Michael δεν θα οργανώσει το bachelor και μάλιστα φαινόταν έκπληκτη που όλοι πίστευαν κάτι τέτοιο. Η ίδια στη συνέχεια πρόσθεσε πως δεν πιστεύει ότι τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου –αν το αναλάβει εκείνος- αντιθέτως  πιστεύει πως θα του οργανώσει ένα ωραίο πάρτι.

Η Scarlett μπορεί να θεωρεί πως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να οργανώσει ο Che το Bachelor του αρραβωνιαστικού της γιατί τον περασμένο Ιούλιο, στα γενέθλια του Colin, ο Che ήθελε να του κάνει μια έκπληξη και έτσι αποφάσισε να στείλει στο party έναν κλόουν. Τι κι η Scarlett διασκέδασε με το όλο σκηνικό, ο Colin, δεν φαινόταν και τόσο ενθουσιασμένος, αφού μάλλον δεν του άρεσε η έκπληξη.