Η Sara Sampaio πάσχει από τριχοτιλλομανία

Getty Images

Νομίζατε πως τα supermodel και αγγελάκια της Victoria’s Secret δεν έχουν κανένα «ελάττωμα»; Πώς όλα στη ζωή τους είναι τέλεια; Αν ναι, κάνετε μεγάλο λάθος και η παραδοχή της Sara Sampaio πως έχει τριχοτιλλομανία το αποδεικνύει.

Το πανέμορφο μοντέλο έκανε ένα live στο Instagram, κατά τη διάρκεια του οποίου οι followers της μπορούσαν να της κάνουν ερωτήσεις. Μία από αυτές είχε να κάνει με τα υπέροχα, γεμάτα φρύδια της και τον τρόπο που τα φροντίζει. «Προσπαθώ να μην τα αγγίζω γιατί πάσχω από τριχοτιλλομανία και τα τραβάω! Οπότε έχουν πολλά κενά και απλώς χρησιμοποιώ μολύβι φρυδιών για να τα καλύψω!» απάντησε η ίδια.

Σε περίπτωση που δεν ξέρετε, να σας πούμε πως η τριχοτιλλομανία είναι μία διαταραχή του ελέγχου των παρορμήσεων κατά την οποία ο πάσχων τραβά καταναγκαστικά τις τρίχες στο πρόσωπο, το σώμα ή και το κεφάλι του. Εκτιμάται ότι ένα στα τρία άτομα πάσχουν από τριχοτιλλομανία και απ’ αυτά το 80% είναι γυναίκες, ενώ οι άμεσες αιτίες της τριχοτιλλομανίας είναι άγνωστες. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι με αυτή την κατάσταση βιώνουν επίσης παρόμοιες διαταραχές ελέγχου των παρορμήσεων όπως το τσίμπημα του δέρματος, το σπάσιμο των μπιμπικιών και το δάγκωμα των νυχιών.

Εκτός από τη Sara, τριχοτιλλομανία έχουν παραδεχτεί πως έχουν και πολλοί ακόμη σταρ, συμπεριλαμβανομένων των Katy Perry, Justin Timberlake, Leonardo DiCaprio, Kate Beckinsale, Kristen Stewart, Collin Farrell, Olivia Munn, Megan Fox και Charlize Theron.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα