Η Rihanna είναι η πλουσιότερη γυναίκα τραγουδίστρια

Στην κορυφή της λίστας του Forbes με τις πλουσιότερες γυναίκες του πλανήτη φιγουράρει η Rihanna η οποία μέσα στο 2019, κατάφερε να βγάλει τόσο από την μουσική, όσο και από τις σειρές ρούχων και καλλυντικών, το υπέρογκο πόσο των… 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως το μεγαλύτερο ποσοστό από το ποσό, δηλαδή τα 570 εκατομμύρια προέρχονται από την σειρά καλλυντικών, τη Fenty Beauty η οποία μέτρα μόλις 15 μήνες από τότε που συστήθηκε στην αγορά.

Ακόμη ένα μέρος των εισοδημάτων της έρχεται επίσης από την γαλλική εταιρεία πολυτελών ειδών LVMH, η οποία διαχειρίζεται τόσο την σειρά των καλλυντικών της όσο και τη σειρά ρούχων της. Αξίζει να σημειωθεί πως η collection ρούχων είναι ένα από τα νέα εγχειρήματα της τραγουδίστρια, όποτε εκτός από τη σειρά εσωρούχων της, τη Savage X Fenty την οποία σχεδίασε μαζί με την Tech Style Fashion Group, μην εκπλαγείτε εάν δείτε ακόμη περισσότερες δημιουργίες το προσεχές διάστημα.

Η Rihanna είχε δηλώσει στους New York Times, για τη την LVMH, πως τόσο  διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Bernard Arnault, όσο και εκείνη που ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία τους.