Η Ρένια Λουιζίδου τολμά: Αποκαλύπτει την ηλικία της και μιλά για την πλαστική επέμβαση που έκανε

Η Ρένια Λουϊζίδου είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες τόσο στη μικρή οθόνη -όλοι σας τη θυμάστε ως Αστροπελέκι στους Απαράδεκτους- όσο στο θέατο και το σινεμά, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com

Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της τόλμησε να αποκαλύψει την ηλικία της, ενώ παραδέχτηκε πως έχει κάνει πλαστική επέμβαση.

«Είμαι γεννημένη το 1966. Δεν μου αρέσει το κυνήγι με τον χρόνο και όποιος το κάνει είναι χαμένος από χέρι. Γι αυτό τον λόγο δεν κρύβω την ηλικία μου», δήλωσε γεμάτη ειλικρίνεια στο You.

Και κατόπιν μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Δεν έχω καμία αντίρρηση να κάνω αλλά τώρα έχουμε και ζόρια και δεν είναι καιρός για beute. Όταν γέννησα έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά. Δεν θα με πείραζε να το ξανακάνω. Φοβάμαι αυτό το βαρέλι-χωρίς πάτο- αν ξεκινήσει κανένας δεν το σταματάει στην ώρα του. Δεν θέλω να μπω σε αυτόν τον ανταγωνισμό με τον χρόνο γιατί θα ήμουν χαμένη από χέρι και ούτε επιθυμώ να ξυπνάω κάθε πρωί με αυτό το άγχος και να ανταγωνίζομαι τον καθρέφτη μου».

Διαβάστε ακόμα:

Η Ρένια Λουιζίδου εξομολογείται: «Δουλεύω 17 ώρες την ημέρα και κοιμάμαι σε ένα ράντζο»

Ρένια Λουϊζίδου: Τι την τρελαίνει στο γιο της και πότε γίνεται καταπιεστική;

Η Ρένια Λουϊζίδου αποκάλυψε: «Ήμουν μεταξύ ζωής και θανάτου. Είχαν φωνάξει τον άντρα μου, να τον προετοιμάσουν»