Η Priyanka Chopra δεν θα δίσταζε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί φορώντας Crocs
Getty Images

Μια συνεργασία που έχει σκοπό να βοηθήσει χιλιάδες άπορα παιδιά στο Belize, χώρα στην Κεντρική Αμερική, ξεκίνησε η Priyanka Chopra μαζί με την γνωστή εταιρεία υποδημάτων, Crocs.

Η ηθοποιός που για περισσότερα από 10 χρόνια ήταν πρέσβειρα της Unicef, σε συνέντευξη της στο περιοδικό Cosmopolitan αποκάλυψε πως είναι τεράστια fan των Crocs και μάλιστα δεν θα δίσταζε να τα φορέσει στο κόκκινο χαλί κάποιας εκδήλωσης.

«Έχω να πω πως αυτή η συνεργασία προέκυψε με έναν πολύ φυσικό τρόπο. Ήμουν fan των συγκεκριμένων παπουτσιών για πολύ καιρό. Όταν συνεργαζόμουν με την Unicef, θυμάμαι πως είχαμε κάνει ένα ταξίδι όπου εκεί  είχαμε δει όλα αυτά τα παιδιά να μη φοράνε καθόλου παπούτσια. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πως εγώ φοράω Crocs, και ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια θα ήταν πολύ άνετα και θα τους κρατούσαν για πολύ καιρό» πρόσθεσε η ηθοποιός στη συνέντευξη της.

H Priyanka δήλωσε ότι θα φορούσε στο κόκκινο χαλί τα Crocs σανδάλια γιατί έχουν τακούνι: “Θα τα φορούσα με ένα φόρεμα με κόψιμο ώστε να φαίνεται το πόδι μακρύ με αυτά”.

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα