Η Patricia Field έχει κάποια πολύ δυσάρεστα νέα να μοιραστεί μαζί μας

Η μεγάλη περσόνα στον χώρο της μόδας, Patricia Field, ανακοίνωσε σε συνέντευξή της στο WWD, πως μέσα στο 2016, πρόκειται να αποσυρθεί από το εμπόριο και να κλείσει την ιστορική της Boutique στην Νέα Υόρκη έπειτα από 50 χρόνια λειτουργίας. Έτσι, τόσο το μαγαζί, όσο και το site αναμένεται να κατεβάσουν ρολά οριστικά  την άνοιξη.

Patricia Field

Όσο για τον λόγο; Κρατηθείτε! Η Field θέλει να έχει περισσότερο χρόνο για κολύμπι. Ναι καλά, διαβάσατε. «Απόλαυσα το «ταξίδι»… αλλά κουράστηκα», δήλωσε η 74χρονη στο Daily News και πρόσθεσε, «Θέλω πίσω την κοινωνική μου ζωή. Nα πάω στο γυμναστήριο και να κάνω κολύμπι καθημερινά».

Η Field, της οποίας η φήμη εκτοξεύτηκε ως ενδυματολόγος  στην δημοφιλή σειρά «Sex and the City» αλλά και στην ταινία «The Devil Wears Prada», πρόσθεσε σχετικά με την απόφασή της: «Το ξέρω πως οι πελάτες μου θα δυσαρεστηθούν, διότι όπως οι ίδιοι μου λένε, είναι το καλύτερο κατάστημα στον κόσμο, αλλά ήρθε η ώρα να κοιτάξω την υγεία μου και τον εαυτό μου». Η Patricia πρόκειται επίσης να συνεχίσει τη δουλειά της ως ενδυματολόγος σε κινηματογράφο και τηλεόραση, ενώ έχει στο μυαλό της να ασχοληθεί και με καινούργια projects που έως τώρα δεν είχε χρονικά την δυνατότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram