Η παρέα του Παρά Πέντε φωτογραφίζεται και πάλι μαζί: Τι ετοιμάζουν

Ήταν Σεπτέμβριος του 2005 όταν το Παρά Πέντε έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Mega. Δύο χρόνια μετά όλοι θα μιλούσαν για μια σειρά-φαινόμενο που σίγουρα στενοχώρησε πολλούς με το ότι τελείωσε. 15 χρόνια μετά σχεδόν, τίποτα δεν είναι προφανώς ίδιο. Ο Καπουτζίδης κινείται θεατρικά για πρώτη φορά, η Σμαράγδα Καρύδη σκηνοθετεί θεατρικά για πρώτη φορά, όλοι τους έχουν κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Η επιστροφή του Mega όμως και η προβολή της σειράς, έκανε και τους πέντε της παρέας να θυμηθούν τα παλιά. Αφού προέβησαν ο καθείς σε σχετική ανάρτηση, είπαν να κανονίσουν και μια ομαδική έξοδο. Έτσι, τους είδαμε το βράδυ της Τετάρτης να διασκεδάζουν μαζί στο μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου και δεν παρέλειψαν να αναρτήσουν φωτογραφία στο Instagram.

Ο Αργύρης Αγγέλου εν προκειμένω έκανε την ανάρτηση και βλέπουμε στο πλάι του να χαμογελούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Καπουτζίδης και Σμαράγδα Καρύδη.

«Και κάπως απόψε το βράδυ….ξαφνικά…ξαναβρεθήκαμε…και είναι σα να μην πέρασε μια μέρα!! Σας αγαπάω ρε!!!» έγραψε στο σχόλιο ο ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα στο PeopleGreece