Η Olivia Palermo μας δείχνει τον πιο stylish τρόπο για να αναβαθμίσουμε ακόμα και το πιο απλό look

Instagram @oliviapalermo

Οι ημέρες μας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν οι ημέρες εκείνες που έχουμε τη διάθεση να δημιουργήσουμε ένα πολύ stylish σύνολο, να συνδυάσουμε τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια που έχουμε στη συλλογή μας, ενώ μπορεί να έχουμε σκεφτεί τι θα φορέσουμε ήδη από την προηγούμενη ημέρα. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι ημέρες εκείνες που δεν έχουμε καμία διάθεση να πειραματιστούμε με το στιλ μας ή να δοκιμάσουμε νέες τάσεις. Αυτές τις ημέρες λοιπόν αν μπορούμε να βγούμε έξω με τις πιτζάμες ή τις φόρμες μας, θα το κάναμε με μεγάλη άνεση.

Αν βέβαια πρέπει να βγείτε έξω, αλλά δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση να δημιουργήσετε κάποιο εντυπωσιακό look, υπάρχει και πάλι τρόπος να είστε κομψή χωρίς να προσπαθήσετε ιδιαίτερα. Τη λύση μας προσφέρει η Olivia Palermo.

Το αγαπημένο μας style icon, μας δείχνει τον πιο chic τρόπο να φορέσουμε τα πιο basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και να λάμψουμε. Η Olivia συνδύασε ένα σκουρόχρωμο skinny denim παντελόνι με ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι μαύρα combat boots, τα οποία πρόσφεραν μερικά rock vibes στο σύνολο της. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο σύνολο της δεν ήταν άλλο από το statement πανωφόρι που επέλεξε να φορέσει, το οποίο ήταν μαύρο και διακοσμημένο με λουλούδια σε ασημί metallic απόχρωση.

Η Olivia Palermo μας απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο ξεχωριστό στιλ έχει, αλλά και το ότι μερικές φορές δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε πολύ ή να περάσουμε άπειρες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να είμαστε κομψές και όμορφες κάθε στιγμή της ημέρας.

Instagram @oliviapalermo

Instagram @oliviapalermo

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram