Η Miley Cyrus απαντά: Απάτησε ή όχι τον Liam Hemsworth;

Getty Images/ Ideal Images

Ο Liam Hemsworth κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αυτή την εβδομάδα δίνοντας οριστικό τέλος στον γάμο του με τη Miley Cyrus και φυσικά όλοι αναρωτιούνται για ποιον λόγο το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει.

Φήμες θέλουν τους δύο stars να χωρίζουν μετά από απιστία της Miley Cyrus με την blogger Kaitlyn Carter και η τραγουδίστρια θέλησε να απαντήσει σε όσους την κατηγορούν. Όπως έγραψε στο Twitter «Μπορώ να δεχτώ ότι η ζωή που επέλεξα σημαίνει ότι πρέπει να είμαι απόλυτα ανοιχτή με τους fans μου που αγαπώ και τον κόσμο όλη την ώρα. Αλλά αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι ότι λέω ψέματα για να καλύψω κάτι  που δεν έχω κάνει. Δεν έχω τίποτα να κρύψω».

Μια μέρα μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού της με τον Liam Hemsworth, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Cyrus να φιλά την Carter σε ένα ταξίδι τους στην Ιταλία ενώ φήμες μιλούν για μια σχέση που συνέχισε και στο Λος Άντζελες. Φαίνεται όμως πως η Miley γνωρίζει καλύτερα από όλους τους λόγους για τους οποίους χώρισε ακόμα κι αν έχει προχωρήσει σε μια νέα σχέση.

Όπως έγραψε «η αλήθεια είναι πως όταν ο Liam κι εγώ τα ξαναβρήκαμε, το εννοούσα και ήμουν αφοσιωμένη στη σχέση. Δεν υπάρχουν μυστικά για να αποκαλυφτούν. Έχω μάθει από κάθε εμπειρία στη ζωή μου. Δεν είμαι τέλεια και δεν θέλω να είμαι γιατί είναι βαρετό. Έχω μεγαλώσει μπροστά σας κι αυτό που έχει σημασία είναι ότι έχω ωριμάσει».