Η Μέγκαν Μαρκλ έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη για τα δικαιώματα των γυναικών

Splash News

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια πολύ διαφορετική εμφάνιση, συζητώντας με την ακτιβίστρια Γκλόρια Στέινεμ για τα δικαιώματα των γυναικών, την εκπροσώπηση και τη σημασία της ψήφου.

Στη δημοσιότητα βγήκε απόσπασμα από τη συνέντευξη, που γυρίστηκε τον περασμένο μήνα για την Makers Women, μια γυναικεία πλατφόρμα ενδυνάμωσης, ενώ το πλήρες βίντεο θα μεταδοθεί τις επόμενες μέρες.

Στο σύντομο απόσπασμα, που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες το απόγευμα, οι θεατές βλέπουν τη Μέγκαν Μαρκλ και την Γκλόρια να συζητούν χαλαρά σε ξύλινες ξαπλώστρες σε μια καταπράσινη αυλή.

Η Μαρκλ είχε μαζί της τα σκυλιά της, το μαύρο λαμπραντόρ Πούλα και το μπιγκλ Γκάι, που περιπλανήθηκαν μπροστά στην κάμερα κατά την διάρκεια της συνομιλίας των δύο γυναικών και στη συνέχεια ξάπλωσαν μπροστά στα πόδια της δούκισσας.

Παρόλο που δεν έχει καταστεί σαφές πού γυρίστηκε το βίντεο, η παρουσία των σκυλιών της Μέγκαν υποδηλώνει ότι το βίντεο μπορεί να γυρίστηκε στην πίσω αυλή του νέου σπιτιού του ζευγαριού στην Καλιφόρνια, το οποίο αγόρασαν τον Ιούνιο.

Η Μαρκλ εξέφρασε το θαυμασμό της για τη Γκλόρια Στέινεμ: «Σήμερα είναι μια πολύ σπουδαία μέρα, για μένα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα», ακούγεται να λέει στην ακτιβίστρια, με την οποία μοιράστηκε τις απόψεις της για τις επερχόμενες εκλογές και την σημασία κάθε ψήφου.

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας, η Μαρκλ εξέφρασε και τη χαρά της που επέστρεψε στην πατρίδα της. «Μεγκ, καλώς ήρθες σπίτι, είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψες», της λέη η Στέινεμ στην αρχή του βίντεο κι εκείνη απαντά: «Ευχαριστώ. Κι εγώ χαίρομαι, για πάρα πολλούς λόγους».