Η Meghan Markle είναι και επισήμως η μεγαλύτερη fashion influencer του 2019

Splash News

Η αλήθεια είναι πως σε κάθε δημόσια εμφάνιση της, η Meghan Markle καταφέρνει να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω τις με τα εντυπωσιακά σύνολα που δημιουργεί.

Μάλιστα, τις περισσότερες φόρες τα ρούχα και τα acceosories της, γίνονται σχεδόν sold out σε λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που την είδαμε φορεμένα πάνω της.

Αυτός φαίνεται πως είναι και ο λόγος που το Lyst –η παγκόσμια πλατφόρμα μόδας- την ανακήρυξε για φέτος ως την celebrity που τα ρούχα και τα brands που επιλέγει να φοράει έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στους χρήστες του διαδικτύου.

Τη φετινή χρόνια η Meghan φιγούραρε πρώτη στη λίστα ενώ το 2018 είχε βρεθεί στη τρίτη θέση, πίσω από την Kim Kardashian και την Kylie Jenner.

Το Lyst μάλιστα αναφέρει πως τους τελευταίους 12 μήνες υπήρξε μια αύξηση της τάξεως του 216% στα ρούχα που ήταν παρόμοια με αυτά που είχε κάνει στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Κάποια μάλιστα από τα φορέματα που έβαλε κατά τη διάρκεια της βασιλικής της περιοδείας στην Αφρική, είχαν αύξηση 45% στην αναζήτηση.

Το φόρεμα μάλιστα που φόρεσε όταν επισκέφτηκε τον αρχιεπίσκοπο Desmond Tutu έγινε sold out σε 24 ώρες και 570% αύξηση στην αναζήτηση.

Splash News