Η Megan Fox αποκαλύπτεται στο InStyle US και μιλά για τον σεξισμό στο Hollywood

Instyle US

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Megan Fox στο αμερικάνικο Instyle, στο νέο τεύχος του Ιουλίου 2021, όπου και μίλησε για τον σεξισμό που υπάρχει στο Hollywood και πως αυτό την επηρέασε επαγγελματικά και προσωπικά, καθώς είναι μια γυναίκα που από μικρή ηλικία μεγάλωσε μέσα στα φώτα της δημοσιότητας.

Selena Gomez: Η δήλωση που σπάει τα ηλικιακά στερεότυπα του Hollywood


Η Fox αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο τα μέσα δέχτηκαν την σχέση της με τον Machine Gun Kelly και την μεταξύ τους διαφορά ηλικίας, αφού εκείνη είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερή του, καθώς θεωρεί την κριτική που δέχτηκε σεξιστική και παράλογη.

Instyle US

“Θέλετε να μιλήσουμε για την πατριαρχία; Το γεγονός ότι είναι τέσσερα χρόνια μικρότερος μου και οι άνθρωποι θέλουν να συμπεριφέρονται σαν να βγαίνω με έναν πολύ μικρότερο άνδρα. Είναι 31 και εγώ 35. Έχει ζήσει όλη του τη ζωή σαν να είναι 19χρονος, αλλά δεν είναι 19. Κανένας δεν θα έλεγε τίποτα εάν ο George Clooney έβγαινε με μια γυναίκα τέσσερα χρόνια πιο μικρή από εκείνον. Τέσσερα χρόνια; Θα μπορούσαμε να ήμασταν μαζί στο λύκειο! Είναι τόσο γελοίο, που οι γυναίκες αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο”, δήλωσε.

Instyle US

Παρακάτω η Megan θέλησε επίσης να μιλήσει για τον διαφορετικό τρόπο που χειρίστηκαν τα μέσα τη θέση της ως μητέρα, μετά το διαζύγιό της, σε σχέση με τον πρώην της Brian Austin Green.

“Υπάρχει τόση επίκριση”, είπε για το γεγονός ότι οι άνθρωποι την ρωτάνε, “που είναι τα παιδιά σου;”, κάθε φορά που την βλέπουν έξω με τον Kelly. “Ρωτάτε και τον μπαμπά τους, όταν είναι έξω; Όχι, γιατί δεν περιμένετε ένας μπαμπάς να είναι με τα παιδιά του όλη την ώρα, ενώ εμένα υποτίθεται ότι δεν πρέπει να με δουν έξω, αλλά πρέπει να είμαι στο σπίτι με τα παιδιά μου. Όλον αυτό το χρόνο έχω μείνει έκπληκτη με το πόσο απαρχαιωμένες αντιλήψεις έχουν ακόμα κάποιοι άνθρωποι”.

Instyle US

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο instyle.com.