Η Martha Hunt ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Instagram @marthahunt

Το supermodel Martha Hunt, αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με τον πιο όμορφο τρόπο. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τους ακολούθους της. Διάσημες φίλες της έσπευσαν να της ευχηθούν. Μερικές από αυτές είναι οι άγγελοι της Victoria’s Secret, Sara Sampaio, Lais Ribeiro, Elsa Hosk και Jasmine Tookes.

Celebrity Moms: οι αγαπημένες μας μαμάδες του Hollywood

Στην εικόνα βλέπουμε την Hunt, να ποζάρει μπροστά από μία πισίνα. Φοράει ένα minimal μαγιό, το οποίο αφήνει την κοιλιά της να φανεί. Το χαμόγελό της είναι λαμπερό και μας μεταδίδει την ευτυχία που νιώθει η ίδια. “Γεμάτη καρδιά, κοιλίτσα που αναπτύσσεται”, έγραψε το γνωστό μοντέλο στην περιγραφή της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Martha Hunt ανακοινώνει με αινιγματικό τρόπο κάτι σημαντικό. Στο παρελθόν, είχε φανερώσει τον αρραβώνα της πάλι μέσω του Instagram. “Έχω ένα μυστικό” είχε γράψει, για να συνοδεύσει τη δημοσίευσή της. Η φωτογραφία ήταν τραβηγμένη στις Μπαχάμες, όπου βρισκόταν για διακοπές με τον σύντροφό της.

Το 32χρονο μοντέλο και ο αρραβωνιαστικός της Jason McDonald, είχαν επισημοποιήσει την σχέση τους τον Ιανουάριο του 2020. Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 σε μία φωτογράφηση, στην οποία ο McDonald ήταν φωτογράφος. Έξι χρόνια αργότερα, περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να υποδεχθούν το πρώτο παιδί τους.