Η Μαρία Τζομπανάκη ξαφνιάζει: Τα αρνητικά μηνύματα που έλαβε για το γάμο της

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε σήμερα στο πλατό του «Έτοιμο το Πρωινό» και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου, την υποδέχθηκαν με τις καλύτερες ευχές για το γάμο της.

Άμεσα η όμορφη ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά. «Κάτι απίστευτο συνέβη. Το λέω φωναχτά τώρα. Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση του κόσμου και την έκταση. Ήταν κάτι που θα μαθευόταν και είχα φροντίσει να θελήσουν να πάρουν από κάπου κάτι. Έχει γίνει αυτό που έχει γίνει, αλλά έχω δύο αντιδράσεις διαφορετικές. Ως επί το πλείστον ένα 99% ευχάριστη έκπληξη και ένα ποσοστό μεγάλης κακίας», είπε εκπλήσσοντας τους παρουσιαστές.

«Έχω δεχτεί μηνύματα “Ποια είσαι εσύ ρε”. Δεν ζήτησα από κανέναν να παρέμβει στη ζωή μου. Κόσμος τα έστειλε, όχι από τα media ή δημοσιογράφοι. Απαντώ λοιπόν σε αυτές τις γυναίκες και σε αυτούς τους άντρες, πως αυτό συμβαίνει σήμερα: Χαιρόμαστε με την κατάντια του άλλου και όχι με τη χαρά του άλλου. Πώς θα πάμε μπροστά; Μόνο με τα λεφτά;», ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη στον αέρα της εκπομπής, εκφράζοντας την έκπληξη και τη δυσαρέσκειά της.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον παραδοσιακό της γάμο, επισημαίνοντας: «Ήταν μία γιορτή αγάπης και το εννοώ».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Πηγή: peoplegreece.com