Η Μαρία Μενούνος διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο-Υπεβλήθη σε χειρουργείο

Την ώρα που η μητέρα της μάχεται με την επάρατη νόσο, έχοντας διαγνωσθεί με καρκίνο στον εγκέφαλο σε τέταρτο στάδιο, η Μαρία Μενούνος ξεκίνησε να δίνει τη δική της μάχη.

Το Φεβρουάριο που πέρασε η ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια ξεκίνησε να βιώνει σημαντικά προβλήματα με πονοκεφάλους. «Είχα προβλήματα στα γυρίσματα με έντονους πονοκεφάλους. Η ομιλία μου είχε αλλοιωθεί και είχα δυσκολία να διαβάζω το κείμενο στην οθόνη», εξομολογείται αποκλειστικά στο People.

Η Μαρία Μενούνος, η οποία βρίσκεται στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού, διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος επηρέαζε τα νεύρα του προσώπου της. «Δεν έκλαψα. Για την ακρίβεια ξεκίνησα να γελάω» θυμάται και αποκαλύπτει: «Είναι τόσο σουρεάλ, τρελό και απίστευτο πως μετά τη μαμά μου με καρκίνο στον εγκέφαλο έχω κι εγώ!».

Για την ακρίβεια η παρουσιάστρια διαγνώσθηκε με μηνιγγίωμα, έναν καλοήθη όγκο του εγκεφάλου, ο οποίος ήταν σε μέγεθος μπάλας γκολφ. Τον Ιούνιο μπήκε στο χειρουργείο όπου και της αφαιρέθηκε το 99.9% του όγκου. «Ο γιατρός μου είπε πως υπάρχει μια πιθανότητα της τάξης του 6%-7% να επιστρέψει. Αλλά αυτές τις πιθανότητες μου κάνουν», ανέφερε στο περιοδικό.

Στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς ο αρραβωνιαστικός της, Keven Undergaro, με τον οποίο αντάλλαξε όρκους πίστης το Μάρτιο του 2016. Άξιο αναφοράς είναι πως η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου, την ημέρα των 39ων γενεθλίων της, με τον Keven να δηλώνει βέβαιος ότι η βιοψία θα έδειχνε καλοήθη όγκο.

Το χειρουργείο κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν, καθώς διήρκεσε 7 ώρες. Πλέον η Μενούνος μετά από παραμονή έξι ημερών στο νοσοκομείο βρίσκεται και πάλι σπίτι της, όπου αναρρώνει περνώντας χρόνο με τη μητέρα της Λίτσα, τον πατέρα και τον αγαπημένο της. «Δεν έχω επανέλθει ακόμη πλήρως όμως είμαι καλά.  Περπατάω κρατώντας τον Keven γιατί δεν έχω ισορροπία. Το πρόσωπό μου είναι μουδιασμένο και θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα ανάρρωσης. Καθημερινά δυναμώνω  και θα είμαι καλά πολύ σύντομα», εξηγεί με αισιοδοξία.

Ο Adam Stotsky, πρόεδρος του E! Entertainment, δήλωσε σχετικά: «Οι σκέψεις μας και η υποστήριξή μας είναι με τη Maria και την οικογένειά της και τους ευχόμαστε τα καλύτερα, γνωρίζοντας πως η Maria θα το ξεπεράσει με την ίδια σθεναρή αφοσίωση για την οποία είναι γνωστή. Είμαστε ευγνώμονες για τη μεγάλη συνεισφορά της στο E! τα τελευταία τρία χρόνια».

Peoplegreece.com