Η Μαρία Κορινθίου αποκλειστικά στο Open για τη σεξουαλική επίθεση (vid)
 Η Μαρία Κορινθίου αποκλειστικά στο Open για τη σεξουαλική επίθεση (vid)
Η ηθοποιός αποκάλυψε πως πριν από μερικούς μήνες της είχε συμβεί ένα αντίστοιχο περιστατικό

Για πρώτη φορά, η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην κάμερα του Top Story στο Open Tv για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο άντρα πριν λίγες μέρες, ακριβώς έξω από το σπίτι της.

«Ήταν σίγουρο πως με περίμενε, δεν έτυχε. Γυρνούσα από το θέατρο κατά τις 22.30 και ακριβώς έξω από την αυλόπορτα του σπιτιού μου, ήρθε ένας νεαρός στα 20-25, Έλληνας. Άρχισε να μου μιλά σεξουαλικά αισχρά. Όπως είχε την κουκούλα, ρώτησα ποιος ήταν, σκέφτηκα πως μπορεί να είναι κάποιος που ξέρω. Με πλησίασε, με ακούμπησε, έκανε κίνηση να κατεβάσει το παντελόνι του… Εκεί εγώ ανασκουμπώθηκα. Του λέω “όπως είσαι φεύγεις τώρα, γιατί θα αρχίσω να φωνάζω”. Τον έβρισα κιόλας. Κι ευτυχώς έφυγε», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Μένω σε ένα στενό γειτονιάς στο Παλαιό Ψυχικό, όπου θεωρητικά τα πράγματα είναι πιο ασφαλή, βλέπεις όμως πως δεν είναι».

Όπως δήλωσε η Μαρία Κορινθίου στις αδελφές Ράντη έδειξε μεγάλη ψυχραιμία όταν συνέβη αυτό και τελικά λειτούργησε υπέρ της. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως πριν από μερικούς μήνες της είχε συμβεί ένα αντίστοιχο περιστατικό, αλλά τότε είχε προλάβει και μπήκε γρήγορα στο σπίτι της.

Πηγή: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα