Η Margot Robbie θα είναι η «Barbie» στην επόμενη ταινία της: Γιατί θεωρεί σημαντικό αυτό τον ρόλο

Η Margot Robbie, μετά τον ρόλο της Harley Quinn στο Suicide Squad που την καθιέρωσε και τη συγκλονιστική ερμηνεία ως Tonya Harding στο I, Tonya, θα είναι η «Barbie» στη ταινία που βασίζεται στην πιο iconic κούκλα όλων των εποχών. Και εξηγεί γιατί θεωρεί αυτό τον ρόλο σημαντικό.

Έχει γίνει γνωστό εδώ και μήνες ότι η Robbie θα ερμηνεύσει τη Barbie στο live- action φιλμ που ετοιμάζεται για τη δημοφιλή κούκλα. Η ταινία, που έχει προσωρινό τίτλο «Barbie», υπολογίζεται να βγει στις αίθουσες το 2020 και το σενάριο έχουν αναλάβει οι δυο διακεκριμένοι σεναριογράφοι του Hollywood, Greta Gerwig και Noah Baumbach. H Robbie εκτός από πρωταγωνίστρια, συμμετέχει και στην παραγωγή της ταινίας.

Στο μεταξύ, ερώτηση για το νέο αυτό κινηματογραφικό της project δέχτηκε η ηθοποιός στο red carpet της πρεμιέρας της για το Once Upon a Time in Hollywood. Όπως εξήγησε στην κάμερα του Variety, «Νομίζω ότι αυτή η ταινία και ο ρόλος είναι μια καλή ευκαιρία να στείλουμε λίγη θετικότητα στον κόσμο και μια ευκαιρία για να προσφέρουμε έμπνευση στα νέα παιδιά».

Δείτε το βίντεο στο Peoplegreece.com