Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε ανοιχτά για την μάχη της με την ανορεξία πριν χρόνια

Η ζωή των μοντέλων δεν περιλαμβάνει μόνο φωτογραφίσεις και glamour. Καμιά φορά, η πίεση του να δείχνουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αναγκάζει τις κοπέλες στο χώρο του modeling (και σε πολλούς ακόμα) να καταφεύγουν σε εξαντλητικές δίαιτες, οι οποίες καταλήγουν σε εμμονή.

Μία από αυτές τις κοπέλες είναι και η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία πλέον δεν εργάζεται ως μοντέλο. Μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, η ίδια αναφέρθηκε σε πολλά από αυτά τα ζητήματα.

«Δεν μπορώ να σου πω ότι αποτάσσομαι την ομορφιά μου. Από αυτό το πράγμα έζησα… έχω 2 σπίτια. Δεν παύει να είναι η εμφάνισή μου και το όνομά μου ένα προϊόν πλέον», παραδέχτηκε. Η Μάρα δεν δίστασε όμως να αναφερθεί και σε ένα πολύ προσωπικό και δύσκολο κομμάτι της ζωής της, δηλαδή αυτό της νευρικής ανορεξίας. «Το βράδυ όταν έσβηναν τα φώτα, οπού υπήρχε ένα σώμα το οποίο υπέφερε από μία μόνιμη αίσθηση πείνας για όλα τα πράγματα στη ζωή. Μια αίσθηση αδυναμίας. Δεν μπορούσα να κάνω πράγματα που ήθελα στη ζωή μου, γιατί είχα μια μόνιμη εξάντληση. Θα μου πείτε γιατί κάνεις αυτό το πράγμα εφόσον υποφέρεις; Ήξερα ότι δεν θα είναι για πάντα» εξήγησε η ίδια.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα