Η Λένα Δροσάκη φωτογραφίζεται με τον σύντροφό της Νικόλα Αγγελή και μιλά για τον έρωτα τους

Η Λένα Δροσάκη και ο Νικόλας Αγγελής είναι ένα όμορφο και δροσερό ζευγάρι των οποίων οι δρόμοι συναντήθηκαν πέρα από την ζωή και στο σανίδι. Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα» μιλούν, στο περιοδικό Hello για τη σχέση τους.

drosaki-agelis-hello1

Για την επαγγελματική τους συνύπαρξη σε συνδυασμό με την προσωπική τους σχέση ο Νικόλας δηλώνει: «Η προσωπική μας σύνδεση βλέπω ότι φέρνει μεγαλύτερη δημιουργικότητα, εμπιστοσύνη, άλλο νοιάξιμο, άλλο σεβασμό». Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχεται ότι ζηλεύει πολύ την σύντροφο του και εξηγεί: «Εγώ ζηλεύω και κάποιες φορές καταφέρνω να το εκφράσω, για να γλιτώσω τον πόλεμο μέσα μου και να μην γίνω αυτοκαταστροφικός». Η σχέση προέκυψε αβίαστα και όλα είχαν μια φυσιολογική ζωή σαν να ήθελαν από πάντα να είναι μαζί. Ο Νικόλας έκανε το πρώτο βήμα, χωρίς καν να γνωρίζει την Λένα: «Πήγα και τη βρήκα στην Πάτρα. Μιλούσαμε μόνο κάποιες μέρες και της είπα:’’ Θα έρθω να τα πούμε από κοντά γιατί δεν γίνεται να μιλάμε μόνο από το τηλέφωνο. Έδειξα το ενδιαφέρον μου, γιατί έτσι ένιωσα ότι την διεκδικώ», αποκαλύπτει.

drosaki-agelis-hello3

Η Λένα γοητεύτηκε από την κίνηση του και κάπως έτσι ξεκίνησε μια όμορφη σχέση. «Έχω την αίσθηση, χωρίς να είμαι ακόμη πολύ σίγουρη, ότι είμαστε ολόιδιοι! Αυτό κάποιες στιγμές είναι καλό, γιατί τον καταλαβαίνω, ενώ άλλες πάλι λέω:’’Όχι τώρα εσύ, εγώ’’», εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός. «Όποιος αγαπά παιδεύει», θα μπορούσε να είναι και το μότο τους καθώς όπως παραδέχονται: «Τσακωνόμαστε πολύ. Είναι η φυσική προέκταση ενός μεγάλου έρωτα. Με την ίδια ένταση που είμαστε ερωτευμένοι, τσακωνόμαστε», καταλήγει.

Πηγή: Peoplegreece.com