Η Lady Kitty Spencer παντρεύτηκε με ένα εντυπωσιακό νυφικό των Dolce & Gabbana

@dolcegabbana/instagram

Η Lady Kitty Spencer, ανιψιά της Lady Diana και ξαδέλφη των William και Harry, παντρεύτηκε τον 62χρονο επιχειρηματία από την νότια Αφρική, Michael Lewis, το Σάββατο 24 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια μιας μυστικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στη Villa Aldobrandini στο πάρκο Castelli Romani, στη Ρώμη.

Η 30χρονη Spencer επέλεξε ένα ονειρεμένο νυφικό των Dolce & Gabbana με λευκή δαντέλα, μακριά μανίκια, structured ώμους και κομψά τονισμένο μπούστο με κουμπιά, που πηγαίνουν από το λαιμό έως το στρίφωμα της φαρδιάς φούστας. Το νυφικό είναι εμπνευσμένο από εκείνο που φόρεσε η μητέρα της Kitty, Victoria Lockwood, για τον δικό της γάμο.

Το ζευγάρι που θα παντρευόταν πέρυσι, αλλά έπρεπε να αναβάλει τον γάμο λόγω της πανδημίας, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι και κοντά στους πιο κοντινούς φίλους και αγαπημένους τους – προφανώς υπήρχαν επίσης αρκετά μέλη της αγγλικής βασιλικής οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που ήταν αφιερωμένο στους γαμήλιους εορτασμούς, η Lady Kitty Spencer άλλαξε πέντε φορέματα, όλα φτιαγμένα για αυτήν από τον οίκο Dolce & Gabbana, του οποίου ορίστηκε ως πρέσβειρα φέτος.

Να ζήσουν!