Η Kylie Jenner θα λανσάρει το δικό της swimwear brand!

Instagram @kyliejenner

Η self-made δισεκατομμυριούχος και τηλεοπτική προσωπικότητα, Kylie Jenner αποφάσισε να διευρύνει περαιτέρω την “αυτοκρατορία” της! Η 23χρονη επιχειρηματίας έκανε αίτηση στις 7 Μαΐου για κατοχύρωση της επωνυμίας  “Kylie Swim by Kylie Jenner”.

Σύμφωνα με το US Patent και Trademark Office filing, η αίτηση σχετίζεται με ενδύματα και αξεσουάρ όπως μαγιό, cover-ups για την παραλία, υποδήματα, γυαλιά ηλίου και πετσέτες θαλάσσης.

5 μαθήματα swimwear styling από την Jennifer Lopez

Αυτό το νέο εγχείρημα της Kylie θα είναι και η πρώτη της solo επιχειρηματική κίνηση στο χώρο της μόδας, μιας και στο fashion brand, Kendall+Kylie συνεργάζεται με τη μεγαλύτερη αδερφή της Kendall Jenner.

Η Kendall Jenner δημιούργησε το δικό της tequila brand

Η “Keeping Up With The Kardashians” σταρ γνωρίζει πάντως σίγουρα πολύ καλά πώς να αναπτύσσει μία επιχείρηση. Μην ξεχνάμε ότι από το 2015 που λάνσαρε το makeup brand της, Kylie Cosmetics, μάς αποδεικνύει διαρκώς τις ικανότητες της και την μαεστρία της στις πωλήσεις. Ξεκινώντας από λίγα lip-kits, έφτασε μέσα σε λίγα χρόνια να επεκτείνεται και στον χώρο του skincare δημιουργώντας το 2019 το Kylie Skin.

Η δημιουργία ενός swimwear brand φαντάζει φυσικό επόμενο για τη Jenner, διότι από κάθε της bikini post προκύπτουν νέα trends. Tie-dye, velvet, metallics και cut-outs είναι μόνο λίγες από τις τάσεις, στις οποίες έχει συμβάλει η Kylie!