Η Kristen Stewart «σπάει» τη σιωπή της: «Ο λόγος που αποφάσισα να κάνω σχέση με γυναίκα είναι…»

Μετά τον χωρισμό της από τον Robert Pattinson, η Kristen Stewart άλλαξε προτιμήσεις διατηρώντας εδώ και τρία χρόνια δεσμό με την προσωπική της βοηθό, Alicia Cargile.

Από τότε, οι παπαράτσι άρχισαν να κυνηγούν τις δύο γυναίκες σε κάθε τους έξοδο, επίσημη ή μη, με αποτέλεσμα κάθε λίγο και λιγάκι Stewart και Cargile να πρωταγωνιστούν στα tabloits.

Τώρα, η Kristen Stewart αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή στο περιοδικό Elle.

Η πρωταγωνίστρια του Twilight εξομολογήθηκε πως η σχέση της με τον Pattinson ήταν σαν κακογραμμένο κόμικ, ενώ πλέον περνάει τέλεια με την Cargile.

«Όταν έβγαινα με άντρα προσπαθούσα να κρύψω όσα ένιωθα και γρήγορα δεν περνούσα καλά. Γίναμε εκείνοι οι χαρακτήρες που βλέπει κανείς σε ένα κακό κόμικ. Είχε κάνει ο Τύπος την σχέση μας, κάτι που δεν ήταν. Όλα άλλαξαν όμως όταν άρχισα να βγαίνε με κορίτσια. Ένιωθα πως δεν είχα να κρύψω το παραμικρό. Η ζωή μου ήταν ανοιχτή και νιώθω πολύ ευτυχισμένη», επεσήμανε.

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Τώρα μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαι ερωτευμένη μαζί της. Έχουμε χωρίσει και επανασυνδεθεί κάνα δυο φορές και πλέον μπορώ να πω ότι μπορώ να νιώθω ξανά. Πλέον, νιώθω μια σιγουριά ότι η ζωή είναι ωραία και ότι θα είμαι ok ό,τι κι αν συμβεί. Γιατί, ναι, υπήρξαν στιγμές όπου όλα ήταν θολά και ένιωθα απ’ όλα μπουχτισμένη και ανίκανη να κατανοήσω πώς θα ήταν μία πραγματικά καλή ζωή για ‘μένα. Τώρα πια μου φαίνεται απολύτως φυσικό το να είμαι ευτυχισμένη».

Πηγή: Peoplegreece.com