Η Kim Kardashian σκοπεύει να κρατήσει το επώνυμο του πρώην συζύγου της, Kanye West
instagram/@kimkardashian

Παρόλο που έχουν περάσει πάνω από έξι μήνες, από τη στιγμή που η Kim Kardashian ανακοίνωσε και επίσημα τον χωρισμό της με τον Kanye West, υπάρχει ένα πράγμα στην σχέση τους που θα παραμείνει το ίδιο: η Kim αποφάσισε να διατηρήσει το επίθετο του πρώην συζύγου της.

Balmain: Πρωτοπορεί με μια μίνι σειρά για την προώθηση της F/W 21 συλλογής του


Παρά, λοιπόν, τα τελευταία δημοσιεύματα, που θέλουν τον Kanye West να έχει καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να αλλάξει το επίθετο του, φαίνεται, πως η super star των realities θέλει να παραμείνει για πάντα μια West. Σύμφωνα με άτομα του στενού της κύκλου η Kim δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει το επώνυμο του πρώην συζύγου της, αφού οι δυο τους έχουν μαζί τέσσερα παιδιά και η ίδια θεωρεί πολύ σημαντικό εκείνη και τα παιδιά να φέρουν το ίδιο όνομα.


Οι δυο τους θα είναι πάντοτε οικογένεια, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, έχοντας στο επίκεντρο τα παιδιά τους. Εκτός, όμως, από την προσπάθειά τους να διατηρήσουν μια καλή σχέση εν όψει της συνεπιμέλειας , το πρώην ζευγάρι φαίνεται, πως είναι ακόμη φίλοι, αφού οι φωτογράφοι τους εντόπισαν να τρώνε μαζί μεσημεριανό.


Η Kim, μάλιστα, βρέθηκε και στις δύο ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ του γνωστού ράπερ “Donda”, δείχνοντας την υποστήριξή της. Στην πραγματικότητα, το πρώην λαμπερό ζευγάρι βρίσκεται επιτέλους στην ίδια σελίδα μετά την ένταση του χωρισμού τους και τα διαρκή δημοσιεύματα.

Justin και Hailey Bieber με το τέλειο couple’s look στο Beverly Hills

Πηγή πληροφοριών : enews.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα