Η Kim Kardashian μίλησε για την ασθένεια του Kanye West “Ο Kanye πάσχει από διπολική διαταραχή”

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν την Kim Kardashian και τον Kanye West να βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό μετά από τα tweets που έκανε ο τραγουδιστής κατηγορώντας τη σύζυγο του και την οικογένεια της.

Η Kim Kardashian αποφάσισε να παρουσιάσει τη δική της εκδοχή και να εξηγήσει τι συμβαίνει στην οικογένεια της μέσω από instagram stories. Ουσιαστικά θέλησε να υποστηρίζει τον σύζυγο της και να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν και τον κοροϊδεύουν μέσα από τα social media λέγοντας πως είναι απλώς ένας “τρελός”.

“Όπως πολλοί από εσάς ξέρετε, ο Kanye πάσχει από διπολική διαταραχή. Ο καθένας που πάσχει από αυτή την ασθένεια ή έχει κάποιο δικό του αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή του που πάσχει από αυτή, ξέρει πόσο φοβερά περίπλοκο και επώδυνο είναι να το κατανοήσεις. Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια για το πως μας έχει επηρεάσει αυτό το γεγονός στο σπίτι καθώς είμαι πολύ προστατευτική με τα παιδιά μας. Είμαι προστατευτική και με το δικαίωμα του Kanye στην ιδιωτικότητα σε ό,τι αφορά την υγεία του. Αλλά σήμερα, νιώθω πως θέλω να σχολιάσω το θέμα, εξαιτίας του στίγματος και των παρεξηγήσεων που βλέπω σχετικά με την ψυχική υγεία”.

“Εκείνοι που καταλαβαίνουν την ψυχική ασθένεια ή ακόμα και την παρορμητική συμπεριφορά ξέρουν ότι η οικογένεια είναι ανίσχυρη εκτός κι αν το μέλος της που την παρουσιάζει είναι ανήλικο. Οι άνθρωποι που έχουν άγνοια από αυτή την εμπειρία μπορούν να είναι επικριτικοί και να μην καταλαβαίνουν ότι πρέπει να αφοσιώνεσαι εσύ ως άτομο και να ζητήσεις βοήθεια ό,τι κι αν κάνουν οι φίλοι και η οικογένειά σου”.

“Καταλαβαίνω ότι ο Kanye γίνεται αντικείμενο κριτικής γιατί είναι δημόσιο πρόσωπο και γιατί οι πράξεις του καμιά φορά μπορούν να προκαλέσουν ισχυρά συναισθήματα και απόψεις. Είναι ιδιοφυής αλλά περίπλοκος άνθρωπος που εκτός από την πίεση που δέχεται ως καλλιτέχνης και μαύρος άνδρας, έχει βιώσει την οδυνηρή απώλεια της μητέρας του και πρέπει να διαχειριστεί την πίεση και την απομόνωση που εντείνεται από την διπολική διαταραχή. Όσοι άνθρωποι είναι κοντά στον Kanye ξέρουν την καρδιά του και καταλαβαίνουν πως τα λόγια του δεν συμφωνούν  με τις προθέσεις του πολλές φορές”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα