Η Kim Kardashian αποκάλυψε τι την εκνευρίζει στα διάσημα αδέρφια της

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά οι περισσότεροι από εμάς εδώ στο InStyle έχουμε έναν αδερφό ή μία αδερφή. Οι οικογένειές μας δεν θυμίζουν σε μέγεθος αυτήν των Kardashians, αλλά και πάλι έχουμε καταφέρει να κάνουμε επικούς τσακωμούς με τα αδέρφια μας. Φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται όταν βρίσκονται όλοι αυτοί μέσα στον ίδιο χώρο. Εμείς πάντως δεν μπορούμε, αλλά η Kim Kardashian με τις τελευταίες της αποκαλύψεις μας έδωσε μία ιδέα.

Η πιο διάσημη από τα αδέρφια, Kim, αποκάλυψε σε περιοδικό τι είναι αυτό που την εκνευρίζει σε κάθε έναν από αυτούς, αλλά και τι θαυμάζει και θα ήθελε να έχει η ίδια. «Η Kourtney είναι υπερβολικά πεισματάρα και η Khloe υπερβολικά ευαίσθητη. Αν μπορούσα, θα έπαιρνα μακριά το άγχος της Kendall και θα έκανα την Kylie να ακούει λίγο περισσότερο και να μην κάνει του κεφαλιού της», είπε χαρακτηριστικά. Και όχι, σύμφωνα με την ίδια, η momager της, Kris, δεν έχει κανένα αρνητικό στοιχείο στον χαρακτήρα της.

kardashian-sistersΌσον αφορά στα θετικά, ξεχωρίζει «Το χιούμορ του Rob, την γλύκα της Kendall, την κρίση της Kourtney, την φροντίδα της μαμάς μου και την αποφασιστικότητα της Kylie».

Εσείς έτσι είχατε στο μυαλό σας το κάθε μέλος της οικογένειας Kardashian;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram