Η Kim Kardashian ανέβασε φωτογραφίες από την εφηβεία της!

photo by instagram/kimkardashian

Η οικογένεια Kardashian μπορούμε να πούμε πως είναι κατά κάποιο τρόπο μέλος και της δικής μας οικογένειας. Τις έχουμε δει να μεγαλώνουν, να παντρεύονται, να γίνονται μητέρες, να χωρίζουν.

Emily Ratajkowski: Αποθέωσε το minimal style με 3 total black outfits που θα λατρέψετε


Η Kim επέλεξε, λοιπόν, να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάποιες σπάνιες φωτογραφίες από την εφηβική της ηλικία, με το χαρακτηριστικό στυλ της εποχής. Οι κακεντρεχείς έσπευσαν, φυσικά, να σχολιάσουν πως είναι πραγματικά αγνώριστη από τις διάφορες αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.

instagram/@kimkardashian

instagram/@kimkardashian

Η ίδια η Kim έγραψε στην σχετική λεζάντα: “Είδα ότι είναι η Εθνική Μέρα για τις Κόρες, οπότε αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στην μαμά και τις κόρες μου, όταν φθάσουν στην εφηβεία. North και Chi σας παρακαλώ να είστε καλές μαζί μου, όταν θα είστε στην ηλικία που ήμουν σε αυτές τις φωτογραφίες και μαμά-συγνώμη! Θυμάμαι πως εδώ ήμουν τιμωρημένη, επειδή η Kourtney έκλεψε το αυτοκίνητο σου, για να το οδηγήσει απλώς γύρω από το τετράγωνο και παρόλο που δεν συμμετείχα σε αυτό, με κάποιο τρόπο βρέθηκα μπλεγμένη! Οπότε δεν είχαμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να φωτογραφιζόμαστε κάτω στο γκαράζ. Ποτέ δεν ήμουν εγώ, απλώς άκουγα ότι μου έλεγε η μεγάλη μου αδερφή και οι φίλοι. Ήταν τόσο κακή επιρροή και εγώ τόσο τέλεια και για αυτό λυπάμαι!“.