Η Kendall Jenner «ανησυχεί» ότι η Kim Kardashian έχει αδυνατίσει υπερβολικά

Η Kendall Jenner, το μοντέλο της οικογένειας Kardashian «ανησυχεί» ότι η αδερφή της Kim έχει αδυνατίσει πολύ και μάλιστα μιλάει ανοιχτά για αυτό στα stories της δεύτερης στο instagram.

«Φοβάμαι ότι δεν τρως γιατί φαίνεσαι υπερβολικά αδύνατη» είπε το supermodel στη μεγάλη της αδερφή για να πάρει την αποστομωτική (sic) απάντηση «Ευχαριστώ» από αυτή.

Skinny Kimmy Testimonials @kimkardashian #kimkardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats ? (@kimksnapchats) on

Ο διάλογος συνεχίστηκε στο ίδιο επίπεδο βαρεμάρας για το κοινό με την Kim να αποκαλύπτει ότι ζυγίζει 53 και κάτι κιλά και την Khloe να την ειρωνεύεται ότι μοιάζει με ζωντανή κούκλα του Facetune.

Body Goals ?? @kimkardashian #kimkardashian A post shared by Kim Kardashian Snapchats ? (@kimksnapchats) on

Στο παραπάνω account που βιντεοσκοπεί τα stories των Kardashians μπορείτε να ακούσετε όλο το διάλογο που καίει εύκολα τα εγκεφαλικά σας κύτταρα και στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε την Kim να πηγαίνει στην εκπομπή του Jimmy Kimmel. Το τολμηρό τοπ να αποκαλύπτει τα πλευρά στο θώρακά της αποδεικνύοντας ότι είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

KIM KARDASHIAN ARRIVES to Jimmy Kimmel Live in Hollywood  Pictured: Kim Kardashian Ref: SPL5013199 300718 NON-EXCLUSIVE Picture by: SplashNews.com  Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: +39 02 4399 8577 Sydney: +61 02 9240 7700 photodesk@splashnews.com  World Rights
Image by Splash/Ideal

Αξίζει να σχολιάσουμε ότι το παραπάνω είναι πραγματικά αντιαισθητικό με το βελούρ κολάν και τα πλαστικά παπούτσια να μας κάνουν να ξανασκεφτόμαστε τις στιλιστικές επιλογές της fashionista.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram