Η Kelly Osbourne απάντησε μέσω Instagram στις φήμες που υποστηρίζουν πως ο πατέρας της πεθαίνει

Splash/Smartmagna

Τα social media έχουν τεράστια δύναμη στην εποχή μας και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά. Αυτή τη δύναμη αποφάσισε να χρησιμοποιήσει η Kelly Osbourne για να βάλει επιτέλους τέλος σε κάποιες φήμες που βασανίζουν την ίδια και την οικογένεια της.

Εδώ και κάποιο καιρό, υπάρχουν φήμες πως η υγεία του πατέρα της Ozzy Osbourne βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και πως μάλιστα είναι μελλοθάνατος. Η 35χρονη τραγουδίστρια χρησιμοποίησε τη δύναμη των social media και συγκεκριμένα του Instagram για να βάλει τέλος σε αυτές της αδιανόητες φήμες. Συγκεκριμένα, ανέβαε μία φωτογραφία στα stories του προσωπικού της προφίλ γράφοντας ” Σήμερα είχα μια υπέροχη αρχή για το 2020. Βγήκα για γεύμα με την οικογένειά μου. Στη συνέχεια πέρασα την ημέρα μου γελώντας και κάνοντας βόλτες με τον πατέρα μου. Κι έρχομαι σπίτι και διαβάζω αηδιαστικά κείμενα για τον πατέρα μου, που υποτίθεται πως βρίσκεται στο κραβάτι του θανάτου. Μερικές φορές τα media με αηδιάζουν. Δεν είναι μυστικό πως ο πατέρας μου είχε μία δύσκολη χρονιά όσον αφορά στην υγεία του, αλλά όλο αυτό είναι η απόλυτη βλακεία”.

Όντως, το 2019 ήταν μία αρκετά δύσκολη χρονιά για τον frontman των Black Sabbath, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αυχένα ενώ προσβλήθηκε και από πνευμονία που τον οδήγησε σε ακύρωση των shows του σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ιαπωνία. Σύμφωνα με την κόρη και την οικογένεια του όμως, οι φήμες πως βρίσκεται κοντά στον θάνατο είναι ψευδείς.