Η Katy Perry γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι – Η πρώτη φωτογραφία της οικογένειας στα social media
Instagram @katyperry

Η Katy Perry έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με το σύντροφο της Orlando Bloom. Η είδηση έγινε γνωστή από τον επίσημο λογαριασμό της Unisef στο Instagram, αφού οι δυο γονείς είναι Πρέσβεις Καλής Θελήσεως. Η Unisef δημοσίευσε λοιπόν την πρώτη φωτογραφία της οικογένειας, η οποία δείχνει τους δύο ευτυχισμένους γονείς να κρατούν το μικροσκοπικό χέρι της κόρης τους και στη λεζάντα υπήρχε το μήνυμα “Καλώς ήλθες στον κόσμο, Daisy Dove Bloom! Έχουμε την τιμή να της χαρά μας μαζί με τους Πρέσβεις Καλής Θελήσεως, την Katy Perry και τον Orlando Bloom”.

Παρακάτω υπάρχουν και οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού “Επιπλέουμε με αγάπη και θαύμα από την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας”.

“Αλλά ξέρουμε ότι είμαστε οι τυχεροί και δεν μπορούν όλοι να έχουν μια εμπειρία γέννας τόσο ήρεμη όσο η δική μας. Κοινότητες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και κάθε έντεκα δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνει. Δεδομένου ότι με τον COVID-19 κινδυνεύουν πολύ περισσότερες νεογέννητες ζωές λόγω της αυξημένης έλλειψης πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που προλαμβάνουν ασθένειες. Ως γονείς πλέον, αυτό σπάει τις καρδιές μας και θα είμαστε στο πλευρό των γονιών που αγωνίζονται περισσότερο από ποτέ. Γνωρίζουμε ότι η UNICEF είναι εκεί, επιτόπου, κάνει ό, τι χρειάζεται για να βεβαιωθεί ότι κάθε έγκυος έχει πρόσβαση σε εκπαιδευμένο επαγγελματία υγείας και πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη. Για τον εορτασμό της άφιξης της κόρη μας, έχουμε δημιουργήσει μια σελίδα δωρεάς για να γιορτάσουμε την άφιξη της DDB. Υποστηρίζοντάς της, υποστηρίζετε ένα ασφαλές ξεκίνημα στη ζωή και επαναπροσδιορίζετε τις αξίες σας για έναν υγιέστερο κόσμο για κάθε παιδί. Ελπίζουμε ότι η καρδιά  σας μπορεί να ανθίσει με γενναιοδωρία”.

https://www.instagram.com/p/CEYL6Rwlpen/?utm_source=ig_embed

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα