Η Κατερίνα Καραβάτου ξεσπά on air: «Κάποιος θέλει να μου κάνει κακό και αναρωτιέμαι γιατί»

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε σήμερα στο Πρω1νό και μίλησε ξανά για τις φήμες αντικατάστασής της από τη Ζέτα Μακρυπούλια στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, Στα Καλά Καθούμενα, στο Epsilon, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Να σας θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια είχε δηλώσει στο περιοδικό People: «Όταν το διάβασα αυτό το πράγμα είπα ‘μα καλά, είναι δυνατόν;’ Πρέπει να σου πω, πως η Ζέτα είναι φίλη του Κρατερού και όταν ήρθε στην εκπομπή είπε από μόνη της πως αυτά τα δημοσιεύματα ήταν ανυπόστατα και πως κανείς δεν της είχε προτείνει κάτι τέτοιο και μάλιστα ήταν απόλυτη και πολύ αυστηρή απέναντι σ αυτούς που το έγραψαν. Ειλικρινά κι εγώ αναρωτιόμουν ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο ή αναπαράγει μια τέτοια «είδηση» για έναν άνθρωπο που μόλις έγινε γνωστό πως περιμένει μωρό κι έχει περάσει όλο αυτό στην προηγούμενη εγκυμοσύνη του … Δεν σκέφτεται καθόλου; Στην αρχή δεν του το είχα πει του Κρατερού. Αλλά όταν είδα ότι ξαναγράφεται, όταν άκουσα τον Γιώργο Λιαγκα να λέει πως θα υπάρξουν αλλαγές το Σαββατοκύριακο και χρησιμοποιούν τα λεγόμενα του ως επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που έχουν γράψει και μάλιστα με τη φράση «γάτα ο Λιάγκας» και τέτοια, αναγκάστηκα να του μιλήσω. Του είπα ‘αγάπη μου, υπάρχει ένα θέμα….Πρέπει να υπάρχει όμως ένα όριο ειδικά με ανθρώπους που είναι σε μια ευαίσθητη φάση και έχουν μια τέτοια πολύ άσχημη ανάμνηση στο παρελθόν τους, που έκαναν και καιρό να ξεπεράσουν. Παρόλο που είμαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα, κάποιοι άνθρωποι ποτέ δεν σταματούν να με ξαφνιάζουν δυσάρεστα. Κρίμα». Γλυκιά ναι, με χιούμορ άφθονο, αλλά η Κατερίνα σε κάποια πράγματα σοβαρεύει απότομα».

Η ίδια, ύστερα από ερώτηση του παρουσιαστή για το θέμα αυτό τόνισε πως το έψαξε πολύ και θύμωσε που κάποιος τη διαβάλλει με τον τρόπο αυτό και πρόσθεσε πως τον βρήκε, τονίζοντας: «Θέλει να μου κάνει κακό και αναρωτιέμαι γιατί».

Δείτε το ξέσπασμα της παρουσιάστριας στο video που ακολουθεί: