Η Kate Middleton μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ο πρίγκιπας George ήταν μωρό: «Αισθανόμουν τόσο απομονωμένη»

instagram@kensingtonroyal

Σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής της αναφέρθηκε η Kate Middleton όταν επισκέφτηκε το νηπιαγωγείο Ely & Caerau Children’s Centre, το οποίο βρίσκεται στο Κάρντιφ της Ουαλλίας.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Cambridge είπε πως την περίοδο που είχε φέρει στο κόσμο το πρώτο της παιδί, τον πρίγκιπα George, μαζί με τον William είχαν ζήσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο νησί Ανγκλσέι της Ουαλίας. Εξαιτίας όμως του ότι o William χρειαζόταν να λείπει για αρκετές ώρες, λόγω της δουλειάς του, εκείνη περνούσε αρκετές ώρες εντελώς μόνη με το μωρό τους.

«Ήταν η πρώτη χρονιά και τότε μόλις είχα αποκτήσει τον George. Τότε, ο William εργαζόταν στα ζητήματα που είχαν να κάνουν με την έρευνα και διάσωση. Και τότε βρεθήκαμε ξαφνικά στη μέση του Ανγκλσέι με ένα μικρό μωρό. Αισθανόμουν τόσο απομονωμένη. Δεν είχα κανέναν από τη οικογένεια μου κοντά μου γιατί (ο Willaim) είχε νυχτερινή βάρδια. Θα ήταν ώρα να βρισκόμουν κοντά σε ένα κέντρο σαν αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Kate.