Η Kate Middleton φόρεσε την αγαπημένη της τιάρα για τελευταία φόρα φέτος

instagram@kensingtonroyal

Η Kate Middleton έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στην ετήσια δεξίωση για το διπλωματικό σώμα που πραγματοποιήθηκε χτες (11/12) στο παλάτι του Buckingham από την βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Δούκισσα του Cambridge, επέλεξε για αυτή τη τόσο ξεχωριστή τελετή να φορέσει μια από τις αγαπημένες τις τιάρες, την «Cambridge Lover’s Knot». Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν μια από τις αγαπημένες τιάρες της πριγκίπισσας Diana. Το look της συμπλήρωναν τα λαμπερά κοσμήματα της, ένα κολιέ και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια.

Αυτή, μάλιστα, είναι η πέμπτη φόρα που η Kate φοράει την συγκεκριμένη τιάρα σε κάποια δημόσια εμφάνιση από τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας. Φαίνεται ότι η Kate δεν θα ξαναφορέσει την αγαπημένη της τιάρα μέχρι το τέλος του χρόνου, δεδομένου ότι την «κράτησε» για αυτή την τόσο ξεχωριστή περίπτωση. Η συγκεκριμένη δεξίωση, άλλωστε, είναι ένα από τα highlights των royal εκδηλώσεων στο Παλάτι και είναι μια παράδοση που ακολουθούν πάντα πριν τα Χριστούγεννα. Η βασίλισσα δέχεται πάνω από 1000 καλεσμένους στο Buckingham για τη δεξίωση και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φορούν την πιο επίσημη ενδυμασία τους.