Η Julia Roberts θυμάται το «ατύχημα» με τη βαφή μαλλιών της σε audition

Η Julia Roberts είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και κατά καιρούς έχει υπάρξει και μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες stars του Hollywood, όμως η καριέρα της εξελίχθηκε σταδιακά. Μάλιστα στις αρχές της επαγγελματικής της πορείας έκανε αρκετές auditions, τις οποίες θυμήθηκε σε μια συνέντευξή της στην Patricia Arquette για το Variety.

Όπως αποκάλυψε έχει περάσει διάφορες κωμικοτραγικές στιγμές σε auditions με την πιο αστεία να αφορά στην βαφή που είχε κάνει στα μαλλιά της! Όταν είχε κάνει audition για τον ρόλο της στο Mystic Pizza έβαψε τα μαλλιά της για να «μπει στον ρόλο» αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελε παρά το γεγονός ότι πήρε τον ρόλο κι είχε επιτυχία.

«Πήρα δύο συσκευασίες με βαφή μους μαλλιών. Τα μαλλιά μου ήταν δύσκαμπτα σαν ξύξλο. Όταν έφυγα μετά την audition και πήρα το μετρό, φορούσα μια λευκή μπλούζα. Περπατούσα στη βροχή και η βαφή έτρεχε παντού πάνω μου» είπε η Roberts ενώ η Arquette τόνισε πως «εδώ είμαστε, χτύπα ξύλο. Είχαμε πολλές επιτυχίες στην καριέρα μας και έχουμε κι αυτές τις ιστορίες με τις auditions με τις βαφές που τρέχουν».

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram