Η Jessica Biel δημιούργησε ένα κομψό casual look με κομμάτια που έχουμε όλες στη συλλογή μας

Instagram @instylemagazine

Αν υπάρχει κάτι πιο δύσκολο για εμάς τις γυναίκες από το να δημιουργήσουμε το ιδανικό σύνολο για αν ξεκινήσουμε την ημέρα μας είναι να θέλουμε να πετύχουμε αυτό το στόχο και να έχει ζέστη. Πολλή ζέστη. Αυτή είναι η στιγμή οι περισσότερες από εμάς καταλήγουμε να κοιτάμε με απορία την ανοιχτή ντουλάπα ελπίζοντας πως θα έρθει σύντομα η στιλιστική έμπνευση που χρειαζόμαστε.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι πιο εύκολα από όσο νομίζετε και αρκεί να δημιουργήσετε συνδυασμούς με κάποια basic κομμάτια που σίγουρα έχετε στη συλλογή σας. Το look της Jessica Biel μάλιστα είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. Η ηθοποιός δημιούργησε ένα πολύ κομψό casual σύνολο, συνδυάζοντας μία maxi φούστα σε animal print μοτίβο με ένα κλασικό μαύρο t-shirt, ένα ζευγάρι flatforms και μία τσάντα σε γεωμετρικό σχήμα.

Το look της, το οποίο είναι ιδανικό για τις casual εξόδους σας, ενώ αυτά τα κομμάτια υπάρχουν στις ντουλάπες των περισσότερων γυναικών. Έτσι η ηθοποιός μας απέδειξε πως δεν χρειάζεται κόπος για να πετύχουμε ένα κομψό σύνολο, αρκεί να σκεφτόμαστε πρακτικά.

Instagram @instylemagazine

Insatgram @whowhatwear

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram