Η Jennifer Aniston στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της με τον Brad Pitt

Splash News

Η Τζένιφερ Άνιστον δεν έκρυψε ποτέ τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή της για σημαντικό χρονικό διάστημα. Μετά τον Τζάστιν Θερού που ήταν μεταξύ των καλεσμένων για το δείπνο των Ευχαριστιών, ήταν η σειρά του Μπραντ Πιτ να βρεθεί στο σπίτι της για μια γιορτινή περίσταση με φίλους.

Η Άνιστον είναι μια καλή οικοδέσποινα και της αρέσει πολύ αυτό. Έτσι, κάθε χρόνο διοργανώνει το δείπνο των Ευχαριστιών μια μέρα πριν τη γιορτή και διοργανώνει και ένα μικρό πάρτι με φίλους, όπου στολίζουν το δέντρο σπίτι της.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, υποδέχτηκε τους φίλους και ανάμεσα τους ήταν ο Μπραντ Πιτ. Τον πάλαι ποτέ σύντροφό της τον είχε καλέσει και στα γενέθλιά της τον περασμένο Φεβρουάριο στο Λος Άντζελες. Τότε ήταν το σημείο που άρχισαν ξανά οι επαφές τους. Ήταν μια εποχή που ο Μπραντ είχε αρχίσει και πάλι να βγαίνει στον κόσμο μετά το σκληρό διαζύγιο με την Τζολί και λέγεται πως από τότε έχουν κρατήσει επαφή και έχει τύχει να βρεθούν σε ορισμένες περιστάσεις.

Το πάρτι στο σπίτι της ήταν μια καλή ευκαιρία, μιας και τους προηγούμενους μήνες είχαν και οι δύο φορτωμένο πρόγραμμα για να προωθήσουν τις δουλειές τους. Θα θέλαμε πάντως να είμαστε από μια γωνιά και να βλέπουμε τον Μπραντ να βάζει λαμπάκια και φωτάκια στο δέντρο της Άνιστον.

Εκτός από τον Μπραντ Πιτ, στο σπίτι της Άνιστον βρέθηκαν ο Τζίμι Κίμελ, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Κέιτ Χάντσον, ενώ σαφώς δεν έλειψε και η Κόρτνι Κοξ. Αυτό που χρήζει αναφοράς είναι πως δεν φαίνεται να ήταν εκεί η Έλεν Ντετζένερις, η οποία δεν είχε πάει ούτε στις Ευχαριστίες, αν και είναι μια από τις καλύτερες φίλες της Άνιστον.

Πηγή: PeopleGreece