Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μιλά πρώτη φορά για τους λόγους αποχώρησής της από τη «Μουρμούρα»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος έφυγαν για Αμερική και χθες ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πρώτη φωτογραφία από τη νέα ζωή τους εκεί, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δύο ηθοποιοί, γύρισαν τα τελευταία επεισόδια της «Μουρμούρας», των οποίων η προβολή τους θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιανουάριο και στη συνέχεια… έφτιαξαν βαλίτσες για τα ξένα.

Λίγο πριν φύγεί, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη και το Down Town Κύπρου πρώτη φορά για τους λόγους που την οδήγησαν να αφήσει την επιτυχημένη σειρά του Alpha, αλλά και για την υψηλή τηλεθέαση που συνεχίζει να σημειώνει παρά τον τρίτο χρόνο προβολής της.

«Παρόλο που δεν παρακολουθώ ιδιαιτέρως τα νούμερα τηλεθέασης, καταλαβαίνω ότι το τηλεοπτικό κοινό συνεχίζει να παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τα επεισόδια της Μουρμούρας. Δεν μπορώ να σου “εξηγήσω” γιατί ο κόσμος προτιμά τη σειρά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή “επιτυχίας”, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι πρόκειται για μια σειρά που περιγράφει καθημερινές καταστάσεις και έχει δημιουργήσει ρεαλιστικούς και υπαρκτούς χαρακτήρες μέσα από τους οποίους ο καθένας μπορεί να δει τον εαυτό του ή τη ζωή του, να ταυτιστεί με αυτό που βλέπει. Επίσης, για μένα είναι πολύ σημαντικό το ότι η σειρά διαθέτει πολύ έξυπνο χιούμορ, προσφέρει μία ώρα χαλάρωσης και αισιοδοξίας στον τηλεθεατή και τον σέβεται, καθώς όλοι μας, από τον σκηνοθέτη μέχρι τους ηθοποιούς, τους σεναριογράφους και την παραγωγή, προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο και την αισθητική αλλά και την ψυχαγωγία που προσφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά.

panos vlaxos ioanna triantafyllidou

Όσο για την αποχώρησή της από το σίριαλ, η τηλεοπτική «Βάσω» εξομολογήθηκε: «Η δική μας συμμετοχή θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2015. Αυτή ήταν η αρχική συμφωνία, αλλά λόγω του ότι η σειρά πηγαίνει πολύ καλά τέθηκε το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου. Εγώ, όμως, γιατί μόνο προσωπικά για μένα μπορώ να σου μιλήσω, είχα διάφορα πράγματα στο μυαλό μου, τα οποία μέχρι τώρα ανέβαλλα λόγω έλλειψης χρόνου και δεν θέλησα να αναβάλω κι άλλο. Φυσικά και δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, γιατί από τη σειρά φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και εμπειρίες, απλώς έρχεται μια στιγμή που θέλεις να κυνηγήσεις κάτι που έχεις φανταστεί και όχι να ακολουθείς ένα δρόμο που απλώς ανοίγεται μπροστά σου. Δεν θα μπορούσα να παραμείνω δημιουργική όταν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου που το θέλω περισσότερο, και θα ήταν άδικο και για μένα και για τη σειρά να παρέμενα απλώς επειδή θα συνεχιστεί».