Η Hilary Clinton υπερασπίζεται την Meghan Markle: «Ντροπή τους, ο τρόπος που της συμπεριφέρονται είναι αψυχολόγητος»

Splash News

Η Hilary Clinton φαίνεται πως είναι μεγάλη fan της Meghan Markle και αυτό μπορεί να το καταλάβει κάνεις από την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο The Sunday Times Magazine, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην στάση των βρετανικών μέσων απέναντι στην Meghan Markle.

Όταν ρωτήθηκε για την άποψη της  σχετικά με την απόφαση της Meghan να μηνύσει την εφημερίδα Mail On Sunday, η πρώην υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ, απάντησε:

«Οι νόμοι μας είναι τόσο διαφορετικοί. Αλλά αυτό που θέλω να πω ότι ο τρόπος που της συμπεριφέρονται είναι «αψυχολόγητος» δήλωσε και πρόσθεσε: «Αν η εξήγηση όλης αυτής της κατάστασης συμβαίνει για να καταλήξουν στο γεγονός ότι είναι διαφυλετική, τότε ντροπή σε όλους τους» είπε.

Εκτός από την Hilary, η κόρη της Chelsea, μίλησε επίσης στο περιοδικό, λέγοντας για την Meghan, πως ακόμη κι αν δεν την γνωρίζει προσωπικά είναι ένας άνθρωπος που σέβεται και χαίρεται που την βλέπει να υπερασπίζεται τον εαυτό της.

«Η Meghan είχε χτίσει μια καριέρα προηγουμένως και ευτυχώς συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη φωνή της. Οποιοσδήποτε έχει το θάρρος να σπάσει το καλούπι πάνω στο οποίο είχε προηγουμένως τοποθετηθεί, δυστυχώς κριτικάρεται και δέχεται κακία που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Δεν την γνωρίζω (την Meghan) αλλά ως ένας άνθρωπος που την σέβεται, χαίρομαι που έχει επιμονή, είναι σταθερή, κάνει αυτό που αισθάνεται και δεν δέχεται να της κάνουν bullying» ολοκλήρωσε.