Η Helena Bonham Carter κάποτε είχε ζητήσει από τον πρίγκιπα William να γίνει νονός της κόρης της

Την αποκάλυψη πως κάποτε είχε ζητήσει από τον πρίγκιπα William να γίνει ο νονός της κόρης της, έκανε η Helena Bonham Carter σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή, Watch What Happens Live.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός –που υποδύεται την πριγκίπισσα Μαργαρίτα στον τρίτο κύκλο του The Crown- είπε πως αυτό το αυτό το περιστατικό είχε συμβεί πριν αρκετά χρόνια, όταν είχε γνωριστεί τον πρίγκιπα στο ιδιωτικό νησί Mystique της Καραϊβικής όπου έκανε τις διακοπές της.

Η ηθοποιός ξεκίνησε λέγοντας πως «δεν ήμουν τόσο μεθυσμένη, αλλά είχα φτάσει σε σημείο που δεν έπρεπε να πιω κι άλλο». Στη συνέχεια εξήγησε πως ζήτησε από τον πρίγκιπα William να γίνει ο νονός της 11χρονης κόρης της, Nel, επειδή ο γιος της, Billy είχε ήδη 11 νονούς και σκέφτηκε πως αυτό θα ήταν πιο δίκαιο για τα δυο της παιδιά.

«Ήθελα να «επανορθώσω» στο θέμα της Nell επειδή δεν είχε μείνει κανείς για να γίνει νονός της. Όποτε, σκέφτηκα πως αν ο πρίγκιπας William γινόταν νονός, αυτό θα έλυνε την κατάσταση».

Δυστυχώς βέβαια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε φανταστεί η Carter, αφού τελικά ο πρίγκιπας William αρνήθηκε τη πρόταση της.

«Μου είπε απλά: «Κι όμως, δεν θέλεις να γίνω ο νονός του παιδιού σου». Μετά έφυγα γιατί τελικά όλο αυτό δε δούλεψε» είπε στο τέλος η ηθοποιός γελώντας.

Δείτε παραπάνω το απόσπασμα.